GÜNDEM Haber Girişi : 23 Eylül 2021 15:09

AHMET DÖLEKLİ'YE DENEYİMLİ MÜDÜR

AHMET DÖLEKLİ'YE DENEYİMLİ MÜDÜR
Pasinler belediyesinde özel kalem Burhanettin Savaş'a emanet.
Başkan Ahmet Dölekli işi ehline teslim etti. 
Pasinler belediyesinde özel kalem Burhanettin Savaş'a emanet. 
Belediyelerde Özel kalem müdürlüğünün önemi çok fazladır. Özellikle halka karşı tavır ve davranış bakımından Başkan'ı temsil noktasında Özel özel kalem müdürlüğü görevini yapan kişilerin sorumluluğu oldukça fazladır. 
Pasinler Belediyesinde Başkan Ahmet Dölekli'de bu doğrultuda daha önce 10 yıl uzun bir süre Pasinler belediyesinde Özel kalem Müdürlüğü'nün yanı sıra basın ve halkla ilişkiler bölümüne bakan ardından İl Milli eğitim müdürlüğünde de memuriyet hayatını sürdüren Burhanettin Savaş'ı yeniden Pasinler Belediyesine geçişini sağlayarak Özel kalem Müdürlüğüne getirdi.  
Burhanettin Savaş'ın Özel kalem müdürlüğüne getirilmesi vatandaşlar tarafından da memnuniyet ile karşılandı. Savaş'ın halk ile diyaloğunun yanı sıra güler yüzlü hizmeti ile takdir topladığını ifade eden vatandaşlar, İşi ehline teslim eden Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli'ye teşekkür ettiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.