EMEK HIRSIZINA BAK SEN!

Erzurumspor'da başı boşluluk ve disiplinsizlik öyle bir hal almış ki herkes bildiğini okuyor.

Altıda aynı üstü de! 
Erzurumspor'da başı boşluluk ve disiplinsizlik öyle bir hal almış ki herkes bildiğini okuyor. İşte bunlara son örnek geldiği günden beri tepki toplayan ve istenmeyen adam ilan edilen Altyapı koordinatörü Tolga Şanbay.  
Erzurumspor'da son bir yılda gerek A takımda ve gerekse Altyapı da gün geçmiyor ki bir rezalet yaşanmasın. A takımda Süper lig serüveni biterken, altyapı da ise ithal koordinatörün yaptıkları Erzurumspor adına tam bir rezillik. 
U-19 liginin başlaması ile birlikte büyük bir skandala imza atan ve ilk maçta cezalı oyuncu oynatarak kulübün adını ayaklar altına alan Kocaeli li koordinatör Tolga Şanbay, şimdi emek hırsızlığına soyundu. 
Hem de bu hırsızlığı yaparken birde kendi ilinin gazetecisinden destek aldı. Yakutiyespor'dan Erzurumspor alt yapısına verilen Özgür Sert'in Fenerbahçe maçında oyuna girerek  gol atması ve iyi bir performans sergilemesinin ardından bir anda ortaya çıkan Tolga Şanbay, kendine piyasa yapmak için Kocaelinden bir gazeteci kiralayarak haber yaptırdı. üstelik haberin konusu ise güya kendisinin Türk futboluna kazandırdığı Özgür sert oldu!. 
Alt yapıda geldiği günden beri Erzurum'lu çocuklara karşı tavrı ve soğuk duruşu ile dikkat çeken ve kulübe karından çok zararı olan Tolga Şanbay, kendi Memleketi Kocaelinden bir haber sitesine Ismarlama bir haber yaptırarak kendini ön plana çıkarmayı amaçlamış. Üstelik bunu yaparken de Özgür Sert'in Yakutiyespor da antrenör Kurtulay Öksüz'ün emeklerini resmen çalmış. 
Çünkü Özgür'ün A takıma kadar yükselmesi ve gelişiminde Tolga Şanbay'ın hiçbir katkısı olmazken, Erzurum'lu antrenörleri de dışlayarak ucuz kahramanlık peşine düşmüş. 
İddiaların ardı arkasının kesilmediği Tolga Şanbay ile ilgili kendisini alt yapının başına getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i de bu tür kiralık haber yaptırarak ikna yoluna gittiği ifade ediliyor.  Meydanı boş bulan ve amatör takımların varlığından bile haber olmayan Tolga Şanbay'ın emek hırsızlığına kimsenin ses çıkarmaması da işin bir başka ilginç yanı.

09.05.2021 15:13:00