ERZURUMSPOR'DAN ESAV'A TEŞEKKÜR

Gençlerbirliği deplasmanı için Ankara'ya giden kafileyi havaalaınında davul zurna ile karşılayan ESAV yöneticileri müsabakada da tribünlerden destek vererek takımı yalnız bırakmadı. 

ESAV’dan hep destek tam destek. 
Gençlerbiriliğii deplasmanı için Ankara'ya giden kafileyi havaalaınında davul zurna ile karşılayan ESAV yöneticileri müsabakada da tribünlerden destek vereren takımı yalnız bırakmadı. 
Zorlu deplasman için Dadaşları Ankara'da yöneticileri ile gençlik kolları mensuphları davul – zurna ile karşıladı. Maç esnasında da Eryaman stadında Başkan Ahmet Dal ESAV Başkanı Veysel Karani Aksungur ile birlikte karşılaşmayı izledi. Başkent'deki Erzurum'lularında tribün desteği verdiği maçı Erzurumspor 2 - 1 kazanırken, müsabaka sonrası büyük sevinç yaşandı. Erzurumspor kulüp Başkanı Ahmet Dal, zorlu deplasmanda kendilerini yalnız bırakmayan ve güzel bir karşılama gerçekleştiren ESAV Başkanı Veysel Karani Aksungur'a, yönetimine ve gençlik kolları mensuplarına teşekkür etti. 
Erzurum Sosyal İktisadi Araştırma ve Geliştirme Vakfı (ESAV) Başkanı Veysel Karani Aksungur ise Erzurumspor'un gönüllerde ayrı bir yeri olduğunu ifade ederek, "takımımızı her zaman oludğu gibi bu maçtada yalnız bıarkmadık. birlik beraberliğe daha çok ihtiyacımız olduğu bugünlerde camianın kenetlenmesi en büyük temennimiz. Alınan galibiyet'den ötürü bizleri sevince boğan futbolcu kardeşlerimiz ile teknik heyetimiz ve kulüp Başkanımız Ahmet Dal'a bizlerde teşekkür ederek bundan sonraki maçlarda üstün başarılar diliyoruz"dedi. 


13.12.2022 23:45:35