GÜNDEM Haber Girişi : 11 Ocak 2022 23:06

BU ATAMA ÇOK KONUŞULUR OLDU!

BU ATAMA ÇOK KONUŞULUR OLDU!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Fetöcülerin 17/25 aralık operasyonlarında birçok çirkin yorumu bulunan Erhan Çiftgül’ün arkasında kim ve kimlerin olduğu merak konusu?
Erzurum’da tepki çeken atama
Bazı ulusal medya kuruluşlarının internet haber sitelerinde bugünlerde Erzurum Tarım İl Müdür yardımcılığına atanan Erhan Çiftgül gündeme damga vuruyor. Son olarak, 
(https://www.akittv.com.tr/gundem/haber/105455-erzurumda-tepki-ceken-atama
şeklinde çıkan haber Erzurum'da da dilden dile dolaşmaya başladı. akittv.com.tr sitesinde yer alan habere göre, Daha önce Narman ilçe tarım Müdürlüğü’nde veteriner hekim olarak görev yapan Erhan Çiftgül yakın zamanda Erzurum Tarım İl Müdür Yardımcısı olarak tayin edildi.
Çiftgül’ün bu atamasının skandal olduğu ifade edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a  Fetöcülerin 1725 aralık operasyonlarında birçok çirkin yorumu bulunan Çiftgül’ün arkasında kim ve kimlerin olduğu merak konusu
17-25 Aralık sürecinde sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ipe sapa gelmez, ve bütünüyle cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçlayıcı nitelikte.

ADAY ADAYLIĞINDAN SONRA ORTAYA ÇIKMIŞTI
Bu paylaşımlardan sonra 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Ak Parti’den aday adayı müracaatında bulunan Erhan Çiftgül, sosyal medyasındaki bu paylaşımları ortaya konulunca aday adaylığından çekilmiş ve hiçbir pişmanlık ifadesi de kullanmamıştır.
17-25 ARALIK MİLAT DEĞİL Mİ?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 17-25 Aralık sonrasını milat olarak göstermesi ve ondan önceki paylaşım ve yaklaşımların önemi olmadığını ancak sonrasında yapılanların önem arz ettiğini söylemesi ve buna rağmen böylesine şaibeli bir atamanın yapılması AK Parti içinde Cumhurbaşkanına karşı bir odağın olduğu şüphesini de güçlendirmiş oluyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.