SİYASET Haber Girişi : 21 Aralık 2021 22:20

CHP ESNAF ODALARINI YERDEN YERE VURDU!

CHP ESNAF ODALARINI YERDEN YERE VURDU!
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Suat Dülger, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile STK'ları yerden yere vurdu.
CHP den esnaf odalarına veryansın! 
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Suat Dülger, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile STK'ları yerden yere vurdu. 
İl Başkanlığı görevine atandıktan sonra yaptığı sivri açıklamalar ile dikkat çeken CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, şimdide Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) hedef aldı. Parti yöneticileri ile birlikte Erzurum Esnaf Odalarını ziyarete giden Dülger yaptığı ziyaretler sonrası kendi sosyal medya hesabından zehir zemberek bir açıklama yaptı. 
İşte o açıklama: 
"CHP olarak Erzurum da hep esnaf geziyorduk, bugün de Esnaf Odalarını gezdik; Marangozlar, Lokantalar, Şoförler, Servisler, Bakkallar, Berberler ve Kuyumcular oda başkanlarını ziyaret ettik. İlgileri için teşekkür ederim. 
Fakat şunu belirtmeden geçemeyeceğim, 1-2 başkan dışında esnaf ile esnaf odaları yetkililerinin  ekonomiye bakışı arasında uçurum var. Odalar sıkıntı belirtiyor ama sıkıntının nedeni olarak nerdeyse pandemi ve uzaylıları gösterecekler. Sanki pandemiden önce Erzurum çok gelişmiş durumdaydı da pandemi engel oldu. Erzurum da özel hastane bile devlet hastanesine dönüşmüş, devlet hastanelerinde sıra bulunamıyor ama odalarımıza göre aslında durum iyi sayılır. Oysa her gün onlarca kişi iş, yardım vb için kapımızdan eksik olmuyor. Çok üzücü olan bir durum da hukuk ve demokrasinin odalarımız için hiçbir öncelik oluşturmamasıydı. Bu konu hiç gündemlerinde yok. Ülkedeki sorunları nerdeyse Kılıçdaroğlu’na bağlıyanı bile olacaktı itiraz etmesek 🙂. Bazıları da Erzurum iktidarı ve muhalefetiyle siyasetçi yetiştiremiyor dedi, ilginçti. 
İyi ki ziyaret etmişiz, yoksa durumu tespit edemezdik. 
Erzurum’un niye sanayileşemediğini, çok göç verdiğini, belli bir büyüklüğü aşamadığını iyice anladım. Daha düne kadar Erzurum’un yanında daha az gelişmiş gibi kalan Kahramanmaraş, Malatya, Elazığ, Sivas, vb şehirlerin neden Erzurum’u geçtiği net anlaşılır oldu. 
Erzurum gelişecekse işe STKlardan başlamalı…
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.