SPOR Haber Girişi : 23 Aralık 2021 14:46

DADAŞ HOROZ'U ÖTTÜRMEYECEK!

DADAŞ HOROZ'U ÖTTÜRMEYECEK!
Erteleme müsabakasında Tuzlaspor karşısında beklenmedik bir beraberlik alarak taraftarlarını üzen Erzurumspor'da gözler Cumartesi günü oynanacak olan Denizlispor maçına çevrildi.
Erzurumspor'da Denizli mesaisi. 
Erteleme müsabakasında Tuzlaspor karşısında beklenmedik bir beraberlik alarak taraftarlarını üzen Erzurumspor'da gözler Cumartesi günü oynanacak olan Denizlispor maçına çevrildi. 
Spor Toto 1. ligde şampiyonluk mücadelesi veren ancak son iki maçtan aldığı beraberlikler ile büyük bir avantajı kaçıran Erzurumspor, cumartesi günü Kazım Karabekir Stadında konuk edeceği Denizlispor maçını kazanarak ligin lik yarısını galibiyet ile kapatmak istiyor. 
Dün Tuzlaspor ile oynanan erteleme maçında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan ve sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kalan mavi beyazlılarda teknik direktör Erkan Sözeri, gerek sahaya sürdüğü on bir ve gerekse taktiksel anlamda taraftarların büyük tepkisini çekmişti. 
Cumartesi günü ligin ilk yarısının son hafta müsabakasında Denizlispor'u konuk edecek olan Erzurumspor'da futbolcularında kaçan galibiyetten ötürü moralsiz olduğu gözlendi. 
Sakatlıkları devam eden Eren Tozlu, Aly Malle ve Mustafa Akbaş'ın Denizli maçında oynayamayacağı yine tedavisine devam edilen Mustafa Yumlunun da durumunun belirsiz olduğu öğrenildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.