SPOR Haber Girişi : 19 Ocak 2022 16:37

DADAŞIN SAVUNMASI "EYVAH" DEDİRTİYOR!

DADAŞIN SAVUNMASI
Sakatlıklardan dolayı ideal kadronun bir türlü oluşturulamadığı Erzurumspor'da özellikle savunma hattında büyük sıkıntı yaşanıyor.
Erzurumspor revire döndü. 
Sakatlıklardan dolayı ideal kadronun bir türlü oluşturulamadığı Erzurumspor'da özellikle savunma hattında büyük sıkıntı yaşanıyor. 
Bursaspor deplasmanında Sakat oyuncuların çokluğu yüzünden yine değişik bir on bir ile sahaya çıkmak zorunda kalan ve deplasmandan 1 puan ile dönen Erzurumspor'da tecrübeli savunma oyuncusu Mustafa Yumlu da sakatlanmıştı. 
Daha önce Eren Tozlu, Ally Malle, Gökhan Kardeş, Mustafa Akbaş, Aykut Demir, Süleyman Koç ve hastalanan Martin Hasek'ten yoksun olarak son müsabakasını oynayan mavi beyazlılarda Bursa maçında sakatlanan kaptan Mustafa Yumludan da kötü haber geldi. 
Bursaspor maçında sakatlanan Yumlu’nun çekilen MR’ların da sakatlığı ciddi çıktı. Tecrübeli savunmacının tedavisine hemen başlandı. Yumlu’nun en az iki hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.
Erzurumspor’da Gökhan Kardeşin sakatlığından dolayı sezonu kapatması,  Aykut’un da Bandırma ve Manisa karşılaşmalarında sahada yer alamayacak olmasının ardından gözler savunmada Mücahit Albayrak’ın yanında kimin oynayacağı konusuna çevrildi. Teknik Patron Erkan Sözeri, Mustafa Akbaş’ı büyük olasılıkla Bandırma maçında Mücahitle birlikte savunma tandeminde oynatması bekleniyor. 
Bu arada Diğer sakat oyunculardan Eren Tozlu ve Süleyman Koç'un halen daha durumunun netlik kazanmadığı ifade edildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.