YAŞAM Haber Girişi : 10 Kasım 2021 22:13

ERZURUM'LU POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU

ERZURUM'LU POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU
Balıkesir'in Havran ilçesinde şüphelileri kovalayan ekipteki bir polis memuru, zanlıların açtığı ateş nedeniyle vurularak şehit oldu.
Erzurum’a Şehit Ateşi Düştü 
Balıkesir'in Havran ilçesinde şüphelileri kovalayan ekipteki bir polis memuru, zanlıların açtığı ateş nedeniyle vurularak şehit oldu.
Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, içinde silahlı şüphelilerin bulunduğu ihbar edilen 
35 AAE 965 plakalı otomobili takibe aldı.
Havran'da takip edildiklerini anlayan araçtaki kişiler, polisleri atlatmak için ateş açtı. Bu sırada silahtan çıkan kurşunlar, #Erzurumlu polis memuru Abdulkadir Güngör'e (30) isabet etti.
Ağır yaralanan Güngör, sağlık ekiplerince kaldırıldığı Edremit Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
 3 KİŞİ YAKALANDI
Olayla ilgili olarak bir kişiyi gözaltına alan ekipler, aynı otomobille kaçan diğer şüphelileri de yakalamak için çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sırasında kaçan şüphelilerden Osman Beke, Eray Aykul ve eşi Meral Aykul yakalanarak gözaltına alındı.
Kaçan zanlı Devrim Erdem’in yakalanması için Edremit ilçesinin birçok bölgesinde arama noktası oluşturuldu.
Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, olayla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Edremit Narkotik Grup Amirliğine bağlı olarak Havran’da görev ifa eden ekiplerimiz ne yazık ki girdikleri çatışmada bir polis memurumuz şehit olmuştur. Milletimizin başı sağ olsun. Faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda alacağız. 2 şahıs elde şu anda. İnşallah faili de almak üzereyiz. Polis memurumuz Erzurumlu.” 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.