SPOR Haber Girişi : 03 Aralık 2021 12:16

ERZURUMSPOR'DA NEFESLER TUTULDU

ERZURUMSPOR'DA NEFESLER TUTULDU
Yarın Saat 13:30'da ligin güçlü takımlarından İstanbulspor'u ağırlayacak olan Erzurumspor'da nefesler tutuldu.
Erzurumspor'da hazırlıklar tamam. 
Yarın Saat 13:30'da ligin güçlü takımlarından İstanbulspor'u ağırlayacak olan Erzurumspor'da nefesler tutuldu. 
Geçtiğimiz hafta başı Tuzla deplasmanında perişan olan BB Erzurumspor, İstanbulspor maçı hazırlıklarına kar kış demeden devam etti. 
BB Erzurumspor Teknik Patronu Erkan Sözeri, yaptıkları yoğun çalışmalar sonrasında futbolcuların motivasyonlarını yeniden yerine getirdiklerini belirterek, “Tuzlaspor maçımızın oynanmaması sonrasında futbolcularımızın morali biraz bozulur gibi oldu. Motivasyonları düştü. Ama biz yoğun bir çalışma ve terapi sonrasında motivasyonları tekrar düzelttik. Şu an gayet iyi durumdayız ve İstanbul maçına odaklandık” dedi.
Dadaşların tecrübeli çalıştırıcısı Erkan Sözeri, Tuzla maçını sanki Erzurumspor’un oynamak istemediğine dair bir algı oluştuğuna dikkat çekerek, “Biz havada karada, denizde, çamurda her yerde oynarız. Ama top sekmeyince hakemlerde insan sağlığını göze alarak sakatlık durumlarına karşı maça oynatmadılar. Biz zaten maçı oynamak isteyen taraftık” diye konuştu.
Bu arada Büyükşehir Belediye Erzurumspor Sprotif direktörü Muzaffer Bilazer, taraftarlara çağrıda bulunarak yarınki maçta tribünlerin dolu olmasını istedi. Bilazer, " Taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Taraftar yoksa zaten bir eksiğiz. Erzurumspor'u seven herkesin İstanbul maçında tribünlerdeki yerlerini almasını talep ediyoruz. desteğe çok intiyacımız var" dedi. 
Öte yandan Spor Toto 1. Ligde BB Erzurumspor’un yarın oynayacağı 15. Hafta maçının hakemleri belli oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Erzurumspor-İstanbulspor maçına Yasin Kol’u atadı. Kazım Karabekir Stadı’nda 13:30’da oynanacak olan karşılaşmayı Trabzon Bölgesi’nden Yasin Kol yönetirken, Murat Şener ve Mehmet Şengül kendisine yardımcılık yapacak.
Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Çağatay Lakot üstlenecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.