SPOR Haber Girişi : 10 Kasım 2021 21:45

ERZURUMSPOR SEVDALISI UNUTULMADI

ERZURUMSPOR SEVDALISI UNUTULMADI
Büyükşehir Belediye Erzurumspor eski yöneticisi Dr. Ozan Kuduban bugün güzel bir sürpriz yaşadı.
Erzurumspor sevdalısına kaptandan jest
Büyükşehir Belediye Erzurumspor eski yöneticisi Dr. Ozan Kuduban bugün güzel bir sürpriz yaşadı. 
önceki dönemlerde B.B Erzurmspor da yöneticilik yapan ve kulübün sağlıktan sorumlu başkan yardımcılığı görevini başarı ile yerine getiren Erzurum'un tanınmış Kulak burun boğaz doktoru Ozan Kuduban, görev yaptığı yöneticilik sürecinde tam üç şampiyonluk yaşadı. 
Yöneticilik görevlerinin tamamlanmasına rağmen yine de Mavi beyazlı renklere olan sevgisinden ötürü kulüpten kopmayan Ozan Kuduban, bugün güzel bir jest ile karşılaştı. 
Erzruumsporun As Başkanı Ahmet Dal, sportif direktör Muzaffer Bilazer ve takım kaptanı Mustafa Yumlu, eski yönetici Ozun Kuduban'ı terminal caddesinde bulunan kliniğinde ziyaret etti. Erzurumspor'un sohbet konusu olduğu ziyaret de takım kaptanı Mustafa Yumlu, kendi formasını Ozan kuduban'a hediye etti. 
20 kasım tarihinde oynanacak olan Beypiliç Boluspor maçında mavi beyazlı takıma başarılar dileyen Kuduban, "Kliniğimizde bugün eski yöneticisi olduğum ve 3 şampiyonluk yaşadığım takımımız BB. Erzurumspor'umuzun Asbaşkanı arkadaşım Ahmet Dal, Sportif direktörü can dostum Muzaffer Bilazer ve takım kaptanı kardeşim Mustafa Yumlu'yu ağırladım. Güzel hediyeleri için teşekkür ediyor şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.