SPOR Haber Girişi : 01 Kasım 2021 14:24

ERZURUMSPOR TATİLE ÇIKTI!

ERZURUMSPOR TATİLE ÇIKTI!
Balıkesirspor maçı sonrası haftayı bay geçirecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor sonraki süreçte milli aranın da denk gelmesi ile teknik heyet futbolculara 4 gün izin verdi.
Erzurumspor tatile çıktı.
Balıkesirspor maçı sonrası haftayı bay geçirecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor sonraki süreçte milli aranın da denk gelmesi ile teknik heyet futbolculara 4 gün izin verdi. 
1.Ligde dün oynanan müsabakada Balıkesirspor'u zorda olsa 2 - 1 mağlup eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor zirve yarışını sürdürürken, 12. hafta maçlarını Bay olarak geçirecek. Erzurumspor'lu futbolcuların bir başka şanslı tarafı ise bay geçirdikleri haftanın ardından Milli aranın olması. Balıkesirspor maçının ardından Mavi beyazlı teknik heyet hazırladıkları programa göre 20 günlük ara nedeniyle futbolculara 4 gün izin verdi.  Dün akşamdan itibaren memleketlerine tatile giden oyuncuların cuma günü tekrar kulüp tesislerinde toplanacağı ve 20 gün sonra 13. hafta maçlarında  kazım Karabekir stadında konuk edeceği Beypiliç Boluspor maçının hazırlıklarına başlayacağı öğrenildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.