GÜNDEM Haber Girişi : 14 Kasım 2021 21:17

FABRİKAYI GEZDİ ÖVGÜLER YAĞDIRDI!

FABRİKAYI GEZDİ ÖVGÜLER YAĞDIRDI!
Son yıllarda gerek Erzurum ve gerekse Bursa'da boya sektöründe zirveye doğru adım adım yükselen Şahika Boya, Bursa ticaret ve sanayi odası Başkanı İbrahim Burkay'dan tam not aldı.
İbrahim Burkay hayran kaldı. 
Son yıllarda gerek Erzurum ve gerekse Bursa'da boya sektöründe zirveye doğru adım adım yükselen Şahika Boya, Bursa ticaret ve sanayi odası Başkanı İbrahim Burkay'dan tam not aldı. 
Bursa ve Erzurumlu iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, 'Şehirler Buluşuyor Ekonomi Konuşuyor' projesi kapsamında Erzurum'da bir araya geldi. İki şehir arasındaki yatırım ve işbirliği fırsatlarını geliştirmek üzere Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ortaklığında gerçekleştirilen program kapsamında Erzurum için önemli adımlar atıldı. 50 kişilik heyetin Erzurum'a gelmesinde ön ayak olan isimlerden biri olan ve Erzurum'a yeni yatırımlar kazandırmak için büyük gayret sarf eden Şahika Boya Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ardahanlı, bir kez daha Bursalı iş insanlarını memleketi Erzurum'a getirdi. Yoğun geçen programlar içerisinde Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve yönetim kurulundan bazı isimler Şahika Boya'nın Erzurum'daki fabrikasını da gezdi. 
FABRİKAYA HAYRAN KALDI
Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Şahika Boya tesislerini hayranlıkla gezen Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim  Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "Erzurum'da böyle fabrika var mıydı" diyerek tesislere övgüler yağdırdı. 


Şahika Boya Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ardahanlı, "Bizim sevdamız Erzurum. Erzurum'a yatırım getiren, istihdam sağlayan herkesin başımızın üzerinde yeri var. Bursalı dostlarımızı yatırım yapmaları için, şehri yakından tanımaları için memleketimizde ağırladık. Buradan özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'e çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Sayın Sekmen Erzurum için büyük bir şanstır. Bursa'dan gelen misafirlerimize muhteşem bir ev sahipliği yaptı. Bizlerde bir Erzurumlu olarak bu güzel organizasyondan dolayı çok mutlu olduk" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.