SİYASET Haber Girişi : 05 Kasım 2021 12:54

HAVA SERİN MUHABBET DERİN!

HAVA SERİN MUHABBET DERİN!
AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu bugünlerde yine manşetleri süslemeye devam ediyor. Zaman zaman ziyaretler ve zaman zamanda yaptığı açıklamalar ile AK Parti'nin İlçe Başkanları arasında en çok öne çıkan isim!
AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu bugünlerde yine manşetleri süslemeye devam ediyor. Zaman zaman ziyaretler ve zaman zaman da yaptığı açıklamalar ile AK Parti'nin İlçe Başkanları arasında en çok öne çıkan isim! 
Yerel seçimler öncesi Palandöken Belediye Başkanlığı için nabız yoklayan ancak İl teşkilatının Muhammet Sunar ı çok istemesinden ötürü bu sevdasından istemeden de olsa vazgeçen Ömeroğlu, sonrasında da İl Başkanlığına adaylık için yine vitrinde kendini göstermişti. Gelinen Noktada ise Haktan Ömeroğlu, Palandöken İlçe Başkanlığını görevini sürdürüyor. 
Birileri tarafından "Hizmet varsa Haktan var! Haktan varsa Huzur var" manşetlerinin sık sık atıldığı veya "attırıldığı" Ömeroğlu, bugünlerde yine manşetlere taşınıyor. 
Haaa bu arada "En Ballı İlçe Başkanı" olduğunu da söylemeden geçemeyecem. Neden mi çünkü Ticaret de şansının döndüğü aşikar. Aşikar derken tabii AK Parti İlçe Başkanı olmasının da avantajı en önemli etken! 
Şirketi için İhalelerde rakipsiz olmasına da ayrı bir parantez açmak lazım!.  Kısa zamanda siyaset sahnesinde adından sıkça söz ettiren Haktan Ömeroğlu, Sosyal medyada son paylaştığı bir resim ile yine gündem oldu. Resimde ise AK Parti'nin Yakutiye İlçe başkanı Recep Aydın'ın yanı sıra Yakutiye Eski Belediye Başkanı Ali Korkut ve Palandöken eski Belediye Başkanı Orhan Bulutlar var. Mekanın nere olduğu belli  değil ama yanan şömine tarzı soba ve limonlu çaylar ile Muhabbettin derin olduğu kesin! 
Resim analizi yaparsak, neler konuşulmuş olabilir! 
Tabi ki Teşkilatlar başta olmak üzere seçimlerde izlenecek yol! 
Eski arkadaşlıklar veya dava adamlığı bir tarafa, AK parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu'nun yine bir yerleri gözüne kestirdiği belli! 
Ali Korkut'un siyaset de devam edip etmeyeceği şimdilik belli değil. Orhan Bulutlarında nasıl bir yol izleyeceği konusunda sanırım fikrini bilen resimdeki kişilerdir. 
Benim asıl merak ettiğim konu şu,  Sayın Haktan Ömeroğlu'nun bir gün olsun mevcut Belediye Başkanı Muhammet sunar veya Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar ile böyle samimi bir limonlu çay faslını yapıp yapmadığı? 
Zaman her şeyin ilacıdır. 
Bekleyip göreceğiz... 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.