SPOR Haber Girişi : 11 Kasım 2021 21:02

HEDEF LİGİ İLK 2'DE BİTİRMEK

HEDEF LİGİ İLK 2'DE BİTİRMEK
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, bugün yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.
Erkan Sözeri umut aşıladı.
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, bugün yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. 
Geçtiğimiz haftayı Bay geçiren ve Milli ara sonrası Beypiliç Boluspor'u konuk edecek olan Erzurumspor'da hazırlıklar sıkı bir şekilde sürerken, Teknik direktör Erkan Sözeri Basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.  
Sözeri, “Bay haftası ve milli maç arası 3 hafta ciddi bir ara oldu. sakat oyuncularımızın tedavisi açısından iyi oldu. Lig ritmini yakalamıştık. Boluspor maçında ritmimizi sürdürmek istiyoruz. Bu maçı da taraftarımızın karşısında kayıpsız geçmek istiyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. İyi bir takımımız var. Karakterli bir kadromuz var. Bu şehre layık olabilmek için elimizden gelen en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Camia olarak daha fazla kenetlenmeliyiz. hedefimiz ligi ilk iki sırada tamamlayarak Süper lige çıkmak. Taraftarımızdan takımımıza destek olmasını istiyoruz. Tam kapasiteyle birlikte seyircimizi yanımızda görmek istiyoruz. 11 maçta 22 puanımız var. Daha da iyisini yapabiliriz. Bunun için çok çalışıyoruz. Özellikle üretme konusunda, kapalı rakipleri açma konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ligde daha çok maç var. Final haftalarına çok var. İkinci yarı daha zor geçecek. Hedefe ulaşmak en büyük amacımız. Tribünlerin dolmasını istiyoruz” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.