GÜNDEM Haber Girişi : 01 Ekim 2021 09:21

KÖPRÜKÖY'ÜN "JOKER"! İMAMI!

KÖPRÜKÖY'ÜN
İmam açığı olunca sözleşmeli imamlar bile yer beğenmeme moduna girdi. Bunun son örneği ise Köprüköy ilçesinde yaşandı.
Köprüköy'ün "joker" imamı!
İmam açığı olunca sözleşmeli imamlar bile yer beğenmeme moduna girdi. Bunun son örneği ise Köprüköy ilçesinde yaşandı. 
Köprüköy ilçesinde bir mezraya görevlendirilen sözleşmeli imam, görev yerini beğenmeyip gitmeyince İlçe Müftülüğü’ne emanet kaldı. Hatta iddialara göre İlçe müftüsüne çay servisi bile yapıyor. 
Habergen.net'in dün gündeme getirdiği "Kayıp imam! haberi sonrası AK Parti Köprüköy İlçe Başkanı Rıdvan Aras'dan açıklama geldi. Başkan Aras, "Erzurum'da imam açığı fazla. İlçemizde de sözleşmeli imamlar görev yapıyorlar. Bunlardan biri de Kındagot mezrasına atanan bahse konu imam arkadaşımız. Bu imam sözleşmeli ve Kındagot mezrasına görevlendirilmiş. Ancak mezrada ne kalacak yer ne de kiralık ev var. Bu sebepten ötürü imam mezraya gitmek istemiyor. İlçe müftümüz de imam açığının fazla olmasından dolayı sözleşmeli olan bahse konu imam arkadaşımızı diğer camilerde değerlendirmek için mütfülükte tutuyor. Bizler de bu sorunun giderilmesi için İlçe Kaymakamımız ve ilçe Müftümüz ile birlikte bir takım çareler arıyoruz." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.