SİYASET Haber Girişi : 21 Eylül 2021 14:00

"MEMLEKET" KİMLERE KALMIŞ!

Siyasette üslup tartışmalarının zirve yaptığı son günlerde, modaya Memleket Partisi’nin Erzurum İl Başkanı Serhatcan Eş’te uydu.
Siyasette üslup tartışmalarının zirve yaptığı son günlerde, modaya Memleket Partisi’nin Erzurum İl Başkanı Serhatcan Eş’te uydu. 
Serhatcan Eş, Parti Meclisi’ne alınan isimlere açıkça küfrettiği bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda PM’ye giren bazı isimlere itirazını demokratik yollarla değilde küfrederek yapan Eş, gösterilen tepkiler üzerine paylaşımını kaldırdı. 
Partililer ve vatandaşlar, “ koskoca bir il başkanının yaptığı paylaşıma bakarmısınız? Bu adamlar bu halleriyle birde memleket yönetmeye kalkışıyorlar. Bir siyasetçinin kulağı ağzından çıkanı duymak zorundadır. Erzurum’u siyaset arenasında temsil eden bir isimin yaptığı bu itiraz paylaşımı olacak işmidir? Bu memleketin talihsizliği de işte bu. Temsil kabiliyetinden yoksun insanlar bu şehirde niyeyse siyasete soyunuyor!” dediler. 
İşte Memleket Partisi İl başkanı Serhatcan eş’in yaptığı, gelen tepkiler üzerine sonradan kaldırdığı o paylaşım: 

Sayın genel Başkanımız bir grup tarafından yanlış yönlendiriliyor. Ben buna itiat değil itiraz ediyorum. Ben Ömer Özdoğan gibi Mert ünlü gibi y..vş..kların olduğu partide tabi olmayacağım. Sayın genel başkan değerlidir çevresinde gurmelik yapan yalakalık yapan y..vş..ktır…
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.