SPOR Haber Girişi : 24 Ekim 2021 21:53

ÖNCE KUPA SONRA LİG!

ÖNCE KUPA SONRA LİG!
Samsunspor deplasmanından 1 puan ile dönen Erzurumspor çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupasında Nazilli Belediyespor'u konuk edecek.
Önce Nazilli sonra Balıkesirspor!
Samsunspor deplasmanından 1 puan ile dönen Erzurumspor çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupasında Nazilli Belediyespor'u konuk edecek. 
B.B Erzurumspor'un yoğun maç trafiği başlıyor. Dün deplasmanda ligin favori takımlarından biri olan Samsunspor'a konuk olan Erzurumspor zorlu geçen 90 dakika sonunda rakibi ile golsüz berabere kalarak 1 puanı hanesine yazdırdı ve ligdeki ilk beraberliğini almış oldu. Karşılaşma sonrası gece Erzurum'a dönen mavi beyazlılar bugünü izinli geçirdi. 
Ligde zirve inadını sürdüren Erzurumspor bir yandan da Ziraat Türkiye Kupasına odaklandı. Çarşamba günü Ziraat Türkiye kupasında Nazilli Belediyespor'u ağırlayacak olan dadaşlar, yarın bu müsabakanın ilk çalışmasını gerçekleştirecek. Kazım Karabekir stadında oynanacak olan maç saat 15:30'da başlayacak. Kupa mesaisinin ardından Pazar günü Balıkesirspor ile  karşı karşıya gelecek olan Erzurumspor'da hem kupa maçında Nazilli Belediyespor hem de ligde Balıkesirspor karşılaşmasından galibiyet bekleniyor. 
Bu arada Erzurumspor'un sosyal Medya sorumlusu Ali Taysi 2. kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Takım ile birlikte Samsun deplasmanına giden Ali Taysi sevindirici haberi telefon ile aldı. Hastanede sağlıklı bir şekilde gerçekleşen doğumda Ali Taysinin erkek çocuğu oldu. Bebeğe Yaser Emir ismi konuldu. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.