GÜNDEM Haber Girişi : 10 Kasım 2021 11:03

PİSMİŞ SOĞUKMUŞ KİMİN UMURUNDA!

PİSMİŞ SOĞUKMUŞ KİMİN UMURUNDA!
Erzurum’un Aziziye ilçesinde bulunan okulda hizmetli ve kalorifercinin olmaması velileri canından bezdirdi.
Eğitim yuvası mikrop yuvasına döndü
Erzurum'un Aziziye ilçesinde bulunan okulda hizmetli ve kalorifercinin olmaması velileri canından bezdirdi. Çöplerin toplanmadığı ve kaloriferlerin yanmadığı okulda, öğrenciler çöplerin içinde montlarını giyerek eğitim görüyor.
Aziziye'de bulunan Ilıca Toprakkale Ziyaettin Özatalay İlk ve Ortaokulu'nda hizmetli ve kalorifercinin bulunmaması velileri ayaklandırdı. Dışı ve içerisi çöp dolu olan okulda kaloriferlerin yanmaması da velileri canından bezdirdi. Eğitim görmek için okula giden öğrenciler, teneffüs aralarında dışarıdaki çöpleri topluyor. Öte yandan okulda kaloriferlerin yanmaması nedeniyle öğrenciler, dersleri montlarını çıkarmadan dinliyorlar.
Konu ile alakalı cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde tuvaletlerin yıkanmadığı, sınıf içindeki çöplerin yere kadar taştığı ve öğrencilerin mont giyip birbirlerine sarılarak ısınmaya çalıştığı görülüyor.
Eğitim yuvasının mikrop yuvasına döndüğünü belirten veliler, “Çocuklarımız montlarıyla ders dinliyorlar. Yerler çamur içinde. Çocuklar soğukta ders yapıyorlar. Temizlikçi, kaloriferci yok. Bu sorunun giderilmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.