SPOR Haber Girişi : 05 Ekim 2021 10:00

SİZ AĞA, BİZ AĞA, İNEKLERİ KİM SAĞA!

SİZ AĞA, BİZ AĞA, İNEKLERİ KİM SAĞA!
Büyük ümetlerle alınan forvetler yeni sezonda da yüz güldürmüyor. Erzurumspor Mert Nobre'den sonra golcü hasreti çekiyor.
Golcülerden Tık Yok!
Büyük ümetlerle alınan forvetler yeni sezonda da yüz güldürmüyor. Erzurumspor Mert Nobre'den sonra golcü hasreti çekiyor.  
BB Erzurumspor’da 7 haftadır golcülerinden görüntü var ama ses yok. Geride kalan maçlarda mavi beyazlıların  gol yükünü defans ve orta saha oyuncuları çekti. Oltan, Samuel Olanare ve Eren Tozlu’nun siftah yapamadığı Mavi-beyazlılarda en golcü Arvydas Novikovas oldu.
TFF 1. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor ilginç bir istatistiği ile dikkatleri üzerine çekiyor.
Dadaşlarda forvet elemanları geride kalan 7 haftada gol yollarında suskun kalırken, Mavi-beyazlılarda gol sevincini genel de savunma ve defans oyuncuları yaşadı.
Dadaşların temsilcisinde Nijeryalı forvet Samuel Olanare ve yerli forvetler Eren Tozlu ile Oltan Karakullukçu henüz gol atma başarısı gösteremedi.
Üç forvette gol orucunu son oynanan MKE Ankaragücü maçında da bozamadı. 
Yumlu ve Akbaş’tan birer gol
BB Erzurumspor’un stoperleri atılan toplam 8 golün ikisine katkıda bulundu. Bandırma maçında Mustafa Akbaş fileleri havalandırarak Mavi-beyazlıları zafere taşırken, Manisa’da Erzurumspor’a 1-0’lık galibiyeti getiren gol de bir diğer stoper takım kaptanı Mustafa Yumlu’dan geldi.
Kral Arvydas Novikovas
Mavi-beyazlı takımın geride kalan 7 maçta en golcü ismi Litvanyalı Arvydas Novikovas oldu. Ülkesinin milli takımının formasını da sürekli giyen başarılı kanat oyuncusu Bursaspor mücadelesinde enfes bir gole imza atarak siftah yapmıştı. Arvydas Novikovas, Eyüpspor maçında penaltıdan fileleri havalandırırken, bir gol de Adanaspor’a attı. Geride kalan üç maçta üç golle en çok gol atan futbolu Litvanyalı Arvy ydas Novikovas Ankaragücü karşılaşmasında da yine mükemmel bir gol attı. 
Mavi-beyazlılarda orta saha oyuncusu Gökhan Aslan da bir gole katkı yaparken, Bursasporlu Aykut Akgün ile Adanasporlu Roche de kendi kalesine attıkları gollerle Dadaşların iki gol kazanmasına vesile oldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.