SPOR Haber Girişi : 03 Kasım 2021 11:53

SÖZERİ "ELEŞTİRİLER ÇOK ACIMASIZCA"

SÖZERİ
Erzurumspor teknik direktörü Erkan Sözeri, özellikle sosyal medya üzerinden takıma ve kendilerine yönelik yapılan eleştirilere veryansın etti.
Erkan Sözeri içini döktü.
Erzurumspor teknik direktörü Erkan Sözeri, özellikle sosyal medya üzerinden takıma ve kendilerine yönelik yapılan eleştirilere veryansın etti. 
Spor Toto 1. Ligin zirve adaylarından B.B Erzurumspor’da Teknik Patron Erkan Sözeri’nin şampiyonluğa olan inancı tam.
Deneyimli teknik adam, Erzurumspor olarak iyi bir aile olduklarını ve bu ailenin parçalanmasına ve bölünmesine kesinlikle izin vermeyeceklerini söyledi.
Takımın maç kazansa da kaybetse de sosyal medyada acımasız eleştirildiğini ve kendisinin de acımasız eleştirilere maruz kaldığını belirten Sözeri, “Bu lig çok farklı bir lig. Stratejileri fazla olan bir kategori. Evet zaman zaman kötü oynadığımız anlarda oluyor. Ama sezon başından beri ligin en göze hoş gelen oyununu bizim oynadığımız düşünüyorum. Ümraniye maçı, Eyüp maçının ikinci yarısı, Ankaragücü maçının ikinci devresi üst düzey oynadığımız maçlar oldu. Evet Balıkesir maçının ikinci yarısındaki futbolu bende kabullenmiyorum. Ama galip gelen bir takımı da bu kadar yerden yere kimsenin vurmaya hakkı yok” dedi.
Mavi beyazlı takımın teknik patronu ı Erkan Sözeri, “Sezon başından beri oyuncularım ve ben acımasızca eleştiriliyoruz. Oysa sağduyulu taraftarımız biliyor ki, herkes ne kadar Erzurumlu ise bizde o kadar Erzurumluyuz. Ben bu şehirden gittikten sonra da her ortamda Erzurum kentinin benim için farklı bir yer olduğunu söyledim. Bakın biz Balıkesir’i 2-1 mağlup ettik. Rakibimiz ligin dibine demir atmış bir takım. Ama bize karşı nasıl tehlike yarattıklarını da herkes gördü. Bu tür maçları sadece bizler değil, diğer rakiplerimiz de oynayacak. Bakın Jakub Szumski o topu çıkarmazsa skor 2-2 olacaktı. O zaman kimseye bir şey anlatamazdık. Ama çok şükür yine de galip geldik. Bu takım inişli çıkışlı bir performans gösterecektir. Yeter ki, kötü günde de bize sahip çıkılsın ve destek verilsin. Balıkesir maçında takımını destekleyen ve maç sonunda da galibiyeti oyuncularıyla kutlayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bizim insanımız iki sezon önce Eskişehir maçını hatırlasın. O karşılaşmanın uzatma dakikalarında Batuhan Artarslan’ın golü bana göre şampiyonluğu getirmiştir, Erzurumspor’a… Onun için bu tür sıkış pozisyonlarda taraftarımızın ve camiamızın görevi takımına sahip çıkıp destek vermektir”  dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.