SİYASET Haber Girişi : 04 Ekim 2021 09:16

SUAT DÜLGER ÇOK AMA ÇOK İDDİALI!

SUAT DÜLGER ÇOK AMA ÇOK İDDİALI!
Taciz skandalının ardından Bülent Oğuz'un görevden alınmasının sonra İl Başkanlığına getirilen Suat Dülger, "oturmaya değil çalışmaya talip oldum" dedi.
CHP'de Suat Dülger çok iddialı.
Taciz skandalının ardından Bülent Oğuz'un görevden alınmasının sonra İl Başkanlığına getirilen Suat Dülger, "oturmaya değil çalışmaya talip oldum" dedi. 
Erzurum'da varlığı ile yokluğu belli olmayan Cumhuriyet Halk partisinde yeni İl başkanı Suat Dülger, Habergen.net'e özel açıklamalarda bulundu. 
Geçmiş dönemlerde CHP'nin Erzurum'da yeterli muhalefeti yapamamasından yakınan çiçeği burnunda İl Başkanı Suat Dülger, " Genel Merkez'de yaptığımız görüşmede hep sahada olacağım şartını sundum. Erzurum'da CHP'nin neden oyunu yükseltemediğinin nedenlerini çok iyi biliyorum. geçmiş dönemlerde durgun siyasetin olmasından dolayı Erzurum'da kendimizi
bir türlü anlatamadık.  Ama artır bu döngüyü değiştireceğiz. Yönetimden ziyade oluşturacağım komisyonlar ile çalışmayı hedefliyorum. Partimize bakış açısının değişmesi lazım. 
Ben koltukta oturmaya değil çalışmaya geldim. Her gün çarşı pazarlarda olacağım. 
İnsanların sorunlarını dinleyip dertlerine ortak olmak için kolları sıvadım. Partimizin kapısı herkese açık. Gerici bakışı değiştirmek ve CHP'nin Erzurum'da oylarını yükseltmesi için var gücümüzle çalışacağız. Geçmişte bir Orhan Şerifsoy'un yaptıkları hala konuşuluyor. Sağ-Sol ayrımı yapmadan her bir yurttaşımız ile beraber olacağız. Zaten çalışmasam bırakıp giderim. Benim amacım önümüzdeki seçimlerden Erzurum'dan en az bir Milletvekili çıkarmaktır. Bu konuda kendimize güveniyoruz ve iddialıyız" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.