GÜNDEM Haber Girişi : 24 Kasım 2021 13:14

TARTIŞMA PROGRAMI DEĞİL KOMEDİ!

TARTIŞMA PROGRAMI DEĞİL KOMEDİ!
Habertürk canlı yayınında ilginç anlar! "Erzurum'da ekmek yok, ne yiyorlar?" sorusuna, "Pasta yiyorlar" cevabı!
Habertürk canlı yayınında ilginç anlar! "Erzurum'da ekmek yok, ne yiyorlar?" sorusuna, "Pasta yiyorlar" cevabı!
Habertürk ekranlarında 'Kübra Par'la Açık ve Net' programında ilginç anlar yaşandı. Programa konuk olan Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, Erzurum'da yaşanan ekmek sorununu aktarırken Nagehan Alçı "2-3 gündür Erzurumlular ne yiyor?" diye sordu. Araya giren Gürsel Tekin'in "Pasta" cevabının ardından konukların güldüğü görüldü.
Haber türk ekranlarında Kübra Par tarafından sunulan Açık ve Net programının önceki geceki konukları CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin ve Nagehan Alçı oldu. Programdaki bir konu nedeniyle ilginç anlar yaşandı.
"EKMEK YOKSA NE YİYORLAR"
Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, Erzurum'da yaşanan ekmek sorununu aktarırken araya giren Nagehan Alçı "2-3 gündür (ekmek üretilmiyorsa) Erzurumlular ne yapıyorlar?" diye sordu. Şahin bu soruya "Başka illerden ekmek tedarik ediyorlar" şeklinde cevap verirken CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in "Pasta.." diyerek lafa girmesiyle stüdyodaki herkes gülümsemeye başladı.
"ERZURUMLULAR KIZMASIN BİZE"
Söz konusu anlara açıklık getirmeye çalışan Par ise, "Pasta mı yiyorlar?' diye bir espri yapıldı da… Erzurumlular kızmasınlar bize" diye toparlamaya çalıştı. Programı izleyen Erzurum'lu vatandaşlar ise yapılan sözde espriye tepki gösterdi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.