GÜNDEM Haber Girişi : 13 Kasım 2022 16:12

10'UN ADI İDRİS AKDEMİR

10'UN ADI İDRİS AKDEMİR
Erzurum Ticaret ve Sanayi odası seçimlerinde İdris Akdemir oyları adeta sildi süpürdü. 

10'un adı İdris Akdemir.
Erzurum Ticaret ve Sanayi odası seçimlerinde İdris Akdemir oyları adeta sildi süpürdü. 
Son yıllarda yaptığı başarılı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren genç iş insanı İdris Akdemir, başarılı iş grafiğine bir halka daha ekledi. Dün yapılan Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Saim Özakalın'ın listesinde 10. gruptan meclis üyesi adayı olan İdris Akdemlir, 134 delegenin tamamının oyunu alarak adeta rekor kırdı. 
Genç yaşına rağmen cesur adımlar atan ve özellikle Erzurum'a yatırım noktasında örnek çalışmalara imza atan İdris Akdemir, geçtiğimiz aylar açılışı gerçekleşen Hilton otelinin ilimize kazandırılması, Erzurumspor'da üç dönem başarılı yöneticilik sergilemesi ve bunun yanı sıra İnşaat sektöründe de adından sıkça söz ettirmesi ile dikkat çekiyor. 
Mütevazi kişiliği ve tam bir Erzurum sevdalısı olarakta beğeni toplayan İdris Akdemir, Dün gerçekleyen Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası yönetim seçimlerinde Saim Özakalının önderliğindeki Mavi listede 10 gruptan meclis üyesi adayı olmuştu. Diğer melsek gruplarında büyük heyecan yaşanırken, 10. grupta ise İdris Akdemir, toplam 134 delegenin tamamının oyunu alarak başarılı kariyerine yeni bir halka daha ekledi. Seçimler sonrası sosyal medya hesabından bir teşekkür açıklaması yapan İdris Akdemir, " Erzurum Ticaret ve Sanayi odası seçimlerini kazanan Saim Özakalın başkanımı ve kendi gruplarında iş adamlarının teveccühlerini alarak meclis üyesi olan arkadaşlarımızı kutluyorum. Aynı zamanda 10. meslek grubunda şahsıma oy vererek rekor bir sonuçla ETSO ailesine meclis üyesi olarak katılmamıza kattı saglayan iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum. Seçimlerin ve yeni dönemin şehrimizin Ticaret ve Sanayisine hayırlar getirmesini diliyorum.  Bu hedef doğrultusunda tüm arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışacağız inşallah" dedi.