SPOR Haber Girişi : 22 Temmuz 2021 22:24

2. ETAP KAMPI BAŞLADI

2. ETAP KAMPI BAŞLADI
1. etap kampını tamamladıktan sonra izle ayrılan Büyükşehir Belediye Erzurumspor da izinler bitti ve çalışmalar yeniden başladı. Bu arada mavi beyazılar pazar günü ikinci hazırlık maçını oynayacak.
Erzurumspor kaldığı yerden
1. etap kampını tamamladıktan sonra izle ayrılan Büyükşehir Belediye Erzurumspor da izinler bitti ve çalışmalar yeniden başladı. Bu arada mavi beyazılar pazar günü ikinci hazırlık maçını oynayacak. 
Bur yanda transfer diğer yanda ise yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, FRAVPORT TAV Antalyaspor ile oynadığı hazırlık maçının ardından 1. etap kamp çalışmalarını tamamlamıştı. Teknik heyet tarafından verilen iki günlük iznin ardından yeniden kulüp tesislerinde toplanan Erzurumspor, 2. etap kampına başladı. 
Bu arada 2. etap kamp çalışmalarının yanı sıra yine hazırlık maçları da oynayacak olan mavi beyazlılar 25 temmuz pazar günü Erzurum'da kamp yapan Süper lig ekiplerinden Konyaspor ile bir hazırlık müsabakası yapacak. karşılaşma saat 16'da başlayacak. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.