SPOR Haber Girişi : 26 Ekim 2023 11:47

8 GÜNDE 3 MAÇA ÇIKACAK!

8 GÜNDE 3 MAÇA ÇIKACAK!
Hafta sonu İstanbul deplasmanında Tuzlaspor'a konuk olacak olan Erzurumspor hafta içi kupa maçı ve ardından ise yine deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya gelecek

Erzurumspor zorlu viraja giriyor.
Hafta sonu İstanbul deplasmanında Tuzlaspor'a konuk olacak olan Erzurumspor hafta içi kupa maçı ve ardından ise yine deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. 
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor,  Cumartesi günü saat 13: 30’da karşılaşacağı  Tuzlaspor maçının hazırlıklarına yoğun tempoda sürdürüyor. Mavi beyazlı ekibin teknik direktörü Hakan Kutlu, 9. Haftada Kazım Karabekir’de Keçiörengücü karşısında sahada bırakılan 3 puanı 10. Haftada Tuzlaspor karşısında telafi etmek için sahaya çıkacaklarını belirterek, oyuncularını zorlu 90 dakikada konsantre olmaları için adeta beyin yıkıyor.
teknik patron Hakan Kutlu, rekor sayıda gol kaçırdıkları Keçiörengücü maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "O maçta çok üzüldük. Hiç hak etmediğimiz bir yenilgi oldu. Ama İstanbul’da kazanarak hem maça gelen taraftarlarımıza hem de bizi ekran başında izleyen taraftarlarımıza galibiyet hediye edeceğiz” dedi.
Son antrenmanı bugün yapacak olan Erzurumspor, yarın sabah saatlerinde uçakla İstanbul'a geçerek Erzurum'lu iş insanı Murat Şahsuvaroğlu'nun oteli Marrıott otel'de kampa girecek. 
Mavi beyazlılarda Tuzla maçında iki önemli isim oynayamayacak. Sakatlığı süren Süleyman Koç'un yanı sına Keçiören gücü maçında sarı kart görererek cezalı duruma düşen Kaptan Mustafa Yumlu zorlu müsabakada forma giyemeyecek. 
Tuzlaspor ile ligin 10 haftasında karşı karşıya gelecek olan Erzurumsor, hafta içi çarşamba günü ise saat 18:30'da Ziraat Türkiye Kupasında Diyarbekirspor'u Kazım Karabekir stadında ağırlayacak. Bu maçın ardından ise Pazar günü Giresun deplasmanına gidecek olan mavi beyazlılar galip gelmenin mücadelesini verecek.