SİYASET Haber Girişi : 31 Mart 2023 01:32

AK PARTİ'DE ELMALI FIRTINASI

AK PARTİ'DE ELMALI FIRTINASI
Yine siyasetin en önemli unsuru ise "Güven" dir.  Seçimden seçime siyasetçi gibi değil de Halkın içinde olan ve halkla bütünleşen siyasetçi her zaman el üstünde tutulur. 

Siyasetin Sermayesi insandır. 
Yine siyasetin en önemli unsuru ise "Güven" dir. 
Seçimden seçime siyasetçi gibi değilde Halkın içinde olan ve halkla bütünleşen siyasetçi her zaman el üstünde tutulur. 
Ni diyor Mevlana celaleddin rumi:
"Söz vermeyin...
Güven verin ki, 
Söz vermenize gerek kalmasın...
İşte bu bağlamda Siyaset yapanların tek amacı, sermaye insan olduğuna göre "Güven" vermektir... 
Seçim sathına girildi. 28. Dönem Milletvekili olabilmek adına AK Parti'de 100'ün üzerinde aday adayı yine müracaat yaptı. Bu isimler arasında biri ön plana çıktı!. 
Hem de çok kısa bir zamanda. 
Siyesete Mustafa Sarıgül'ün oluşturduğu hareket'te başlayan ancak daha sonra AK Parti saflarına katılan Erzurum'lu Avukat Ebubekir Elmalı, "Bir dadaş gibi ve delikanlı siyaset" diyerek çıktığı aday adaylığı sürecinde AK Parti teşkilatlarına müthiş bir güven aşıladı. 
Özellikle Erzurum'un Güney ilçelerinde teşkilatların büyük beğenisini kazanan Ebubekir Elmalı, temayül öncesi oluştuduğu kadro ile müthiş bir çalışma sergiledi ve karşılığınıda aldı gibi. 
Kulislerde dolaşan bilgilere göre AK Parti Genel Merkezinde Av. Ebubekir Elmalı fırtınası esiyor. Yine kulislerde dolaşan bigilere göre Temayül yoklamasında Elmalı ilk altı arasında kendisine yer bulmuş. 
Doğru şeyleri konuşmak, tespitleri iyi analiz etmek ve insanların beklentilerini hedef belirlemek aslında siyasetçilerin ilk yapması gereken şeydir. 
Klasik vaadler ve yapmacık gülücükler ile yapılan siyaset artık vatandaş nazarında kabul görmüyor. Çünkü seçmen artık bilinçli ve neyin ne olduğunu çok iyi analiz ediyor. 
Tabii Ebubekir Elmalı'nın aday gösterilip gesterilmeyeceği nasip işi. Ancak tespitleri ve konuşmalarındaki Güvene dayalı delikanlı siyaset anlayışı bizden tam not aldı.