SPOR Haber Girişi : 09 Temmuz 2020 22:39

AK PARTİDEN ERZURUMSPOR'A ZİYARET

AK PARTİDEN ERZURUMSPOR'A ZİYARET
Zorlu Altay maçı öncesi AK Parti İL Başkanı Mehmet Emin Öz ve Başkan Yardımcıları, kulübü ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu.
Öz'den Üneş'e başarı ziyareti
AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz beraberinde il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bugün Büyükşehir Belediye Erzurumspor tesislerine gelerek Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ettiler. Hafta son İzmir deplasmanında Süper lig için kader maçına çıkacak olan Mavi Beyazlılarda futbolcular ve teknik heyet maça konsantre olurken, kulübe destek ziyaretleride sürüyor. AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz beraberinde Başkan Yardımcıları Metin Barlak, Ali Kemal Şahintürk, Yavuz Turan, Ömer İnceoğlu ve Gençlik Kolları İl Başkanı Erdoğan Dönmez, ile birlikte Kulüp tesislerine gelerek Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Hüseyin Üneş ve yönetimini ziyaret etti. Ziyaret'de tek sohbet konusu vardı oda hafta sonu kader maçı olarak nitelendirilen Altay müsabakası. AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, zorlu maç öncesi takıma başarı dileğinde bulundu. Başkan Öz, "Erzurumspor bizim göz bebeğimiz. Geçen sezon haksız bir şekilde düştüğümüz Süper lige mutlaka çıkacağız. Altay Deplasmanı çok zor bir deplasman. Ancak bizler inanıyoruz ki futbolcu kardeşlerimiz ve teknik heyetimiz alacakları galibiyet ile bizleri sevince boğacaktır. Rabbim yar va yardımcıları olsun"dedi. Mavi beyazlı kulübün Başkanı Hüseyin Üneş ise destek ziyaretlerinden ötürü AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve Başkan yardımcılarına teşekkür ederken, İzmir deplasmanından galibiyet ile dönerek yeniden süper lige çıkmak için son müsabaka olan Ümraniye maçına hazırlanacaklarını belirtti. Erzurum şehrinin her şeyin en iyisine layık olduğunu vurgulayan Başkan Üneş siyasilerinde kendilerine büyük destek vermesinin kendilerini  dahada umutlandırdığını bildirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.