SPOR Haber Girişi : 02 Haziran 2023 12:43

AKIL VEREN ÇOK AMA...

AKIL VEREN ÇOK AMA...
Başkan adaylığı için her ne kadar sessizlik ön planda olurken, meydanı boş bulan birileri yine sosyal medya üzerinden "UCUZ KAHRAMANLIK" peşine düşmüşler. 

AKIL VEREN ÇOK AMA!
Erzurumspor'da yine bir genel kurul yapılacak. 
Kulüp Başkanı Ahmet Dal, hafte içi düzenlidği basın toplantısında 15 haziran tarihinde kongre kararı olandığını açıkladı. 
Kulübün düzlüğe çıkması için 150 Milyon TL gibi bir para lazım. 
Aslında 1. Ligde diğer kulüplerin harcamalarına ve borçlarına bakıldığında Erzurumspor'un borcunun öyle çok abartılı bir borç olmadığı ortada. 
Ağustos ayında başlayacak olan lig öncesi Mavi beyazlı kulüpte her sezon sonu olduğu gibi yine bir belirsizlik var. 
Aday çıkar mı çıkmaz mı? 
Şimdilik henüz yaprak kıpırdamıyor! 
Başkan adaylığı için her ne kadar sessizlik ön planda olurken, meydanı boş bulan birileri yine sosyal medya üzerinden "UCUZ KAHRAMANLIK" peşine düşmüşler. 
Dün sosyal medyada bir isim öne çıktı! 
Ahmet Dal Başkanın yönetimine giren ancak kısa bir süre yöneticilik yaptıktan sonra (iddialara göre para istendiği için) istifa eden F.A, kendince bir görsel üzerine metin yazdırarak açıklama yapma gereksinimi duymuş?... 
İsmini yazmaktansa sadecede İsim ve soyadının baş harflerini kullanıyorum çünkü niyetinin ciddi olup olmadığı belli olmayan birilerinin Erzurumspor'un üzerinden reklam yapmasına fırsat vermek istemiyorum... 
Sözde Başkan adaylığı için baskı olduğunu ve camianın da kendisini çok desteklediğini belirten F.A, Adeta "Manas destanı'nı" andıran açıklamasında yapılması gerekenleri ve sorunların giderilmesi halinde oluşacak yönetime destek vermeye hazır olduğunu ifade etmiş! 
Yani kendince akıl vermiş, fikir vermiş!..
Başkan adaylığı konusunda ise hiçbir belirti ortaya koymamış. 
Kısa bir araştırma yaptırdım. 
F.A'nın yöneticilik dönemi ile ilgili. 
Mevcut yönetimde olan bir isme F.A'nın neden yönetimden istifa ettiğini sordum. 
Söylenen şey çok netti. 
"500 Bin TL verecekti para istendi oda istifa etti"!... 
Bu ifadeleri duyduktan sonra Aslında F.A'nın Erzurum sevdasınıda çok iyi anlamak lazım!...
Meydanın boş olmasından fırsat ile isim yapma derdine düşen zihniyetlerin nasıl bir çıkmaza düştüklerini yıllarca gördük. 
F.A'da aklı sıra kendisini gündeme atma derdinde! 
Buradan açık net belirtelim Erzurumspor'un kongresi var ve ciddi olan adaylar gelir aslanlar gibi basının karşısına çıkarak hem kulüple ilgili düşüncelerini, ne kadar bütçe ile geleceklerini, nasıl bir yönetim yapacaklarını ve gerek kurumsallaşma ve gerekse şirketleşmede neler yapılması gerektiğini tek tek kamuoyuna açıklar... 
Böyle "DÜMEN"den işlere girmeye gerek yok sanırım. 
Çünkü lafla peynir gemisi yürümüyor...
Bu arada Sosyal medyada Erzurumspor sayfalarını yöneten arkadaşlara bir ricada bulunmak istiyorum. Lütfen ciddi olmayan ve isim peşinde koşanlara Erzurumspor üzerinden prim vermeyin...