GÜNDEM Haber Girişi : 07 Mart 2022 22:17

ALAGAŞ'TAN KUTLAMA MESAJI

ALAGAŞ'TAN KUTLAMA MESAJI
Erzurum Geri Dönüşümcüler Derneği Başkanı Tayfun Alagaş 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yayımladığı mesaj ile kutladı.
Erzurum Geri Dönüşümcüler Derneği Başkanı Tayfun Alagaş 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yayımladığı mesaj ile kutladı.
Başkan Tayfun Alagaş, yayımladığı mesajında, sağlıklı bir aile ve sağlıklı bir toplum için kadınların hayatın her alanında desteklenmesi gerektiğini söyledi. İş, siyaset ve hayatın her alanında kadınların varlıkları ile değer katıp güç verdiğini belirten Alagaş, “Şefkatli, üretken, aile ve toplum yapısının temel taşı olan kadınlarımızın hayatın bütün alanlarında daha fazla desteklenmeleri gerekiyor. Yetiştirdikleri nesillerle toplumu ve geleceği şekillendiren kadınlarımıza nitelikli fırsatlar sunup, onlara her zamankinden daha fazla olanak sağlamalıyız" ifadelerini kullandı.
Türk kadının tarihteki önemine de değinen Başkan Tayfun Alagaş, "Hayatın her aşamasında aldığı görevlerle vatanına ve milletine önemli hizmetlerde bulunmuş Türk kadını, kahramanlığı ve vatanseverliğiyle de adını tarihe yazdırmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri ve eşleri olmak üzere bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum. Aile ve toplumun temelini oluşturan, yüreklerindeki sevgiyi ve şefkati karşılık beklemeden bizlere yaşatan tüm annelerimizi ve kadınlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.