SPOR Haber Girişi : 27 Aralık 2020 18:16

ALLAH MESUD ETTİ...

ALLAH MESUD ETTİ...
Süper ligde tam 11 maçtır galibiyet hasret kalan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, birçok oyuncusundan eksik gittiği Yeni Malatya maçında yeni teknik direktörü Mesut Bakkal ile Mesud oldu.
Allah Mesut etti... 
Süper ligde tam 11 maçtır galibiyet hasret kalan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, birçokoyuncusundan eksik gittiği Yeni Malatya maçında yeni teknik direktörü Mesut Bakkal ile Mesud oldu. 
Süper lige iyi başlayan ancak sonraki haftalarda aldığı başarısız sonuçlar ile üç teknik direktör değişikliği yapan ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Büyükşehir Belediye Erzurmspor, Cuma günü resmi sözleşme imzalayan Yeni teknik direktörü Mesut Bakkal ile Malatya'da adeta destan yazdı. İbrahim Akdağ ve Kaan Kanak'ın kart cezalısı, Sadıki, Sissoko ve kaleci Farnolle'nin sakatlıklarından dolayı kadroda olmadığı Mavi beyazlı ekipte, sahaya çıkan on bir güçlü Malatyayı hallaç pamuğuna çevirdi. 
Mavi-Beyazlılar, Ricardo Gomez, Obertan ve Donald'ın golleriyle rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı ve haftalardır yaşadığı kötü gidişata son vererek puanını 12'ye yükseltti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.