SPOR Haber Girişi : 17 Mart 2021 21:05

ALT YAPIDAKİ REZALETE KİM DUR DİYECEK!

ALT YAPIDAKİ REZALETE KİM DUR DİYECEK!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un alt yapısı kimlere hizmet veriyor. Kendi öz çocuklarına karşı yabancılaşan alt yapıda skandalların ardı arkası kesilmiyor!
Alt yapıda neler oluyor?
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un alt yapısı kimlere hizmet veriyor. Kendi öz çocuklarına karşı yabancılaşan alt yapıda skandalların ardı arkası kesilmiyor! 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Onursal Başkan ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Erzurumlu çocukları U-17 ve U-19 takımlarında oynatmadığı gerekçesi teknik direktör Abdülselam Gökçan'ı görevden almış daha sonraki zaman  diliminde Kocaeli'nden Tolga Şanbay isimli antrenörü alt yapı koordinatörü olarak Erzurum'a getirmişti. Pandeminin en yüksek tavan yaptığı zamanda bile görkemli bir seçme organizasyonu yaparak alt yapı için yüzlerce çocuk başta olmak üzere velileri de gelecek adına umutlandıran Başkan Sekmen, basın mensuplarına da açıklamalarda bulunarak "Bundan böyle Erzurumlu öz çocuklarımız gelecekte Erzurumspor'un formasını giyerek milli takıma kadar yükselmeleri için uğraş vereceğim "demişti. Ancak alt yapı için oluşturulan ekibin, sonrasında yaptığı hatalar zinciri ve buna paralel olarak Erzurum dışından gelen spo5rculara daha fazla önem verilmesi Başkan sekmenin açıklamalarının hiçbir öneminin olmadığını ortaya çıkardı.
Daha önce Erzurumlu çocuklara bir tabak yemeği bile esirgeyen ve profesyonel olan futbolcuları bile tesislerde barındırmak istemeyen alt yapının başındaki isimler, geçtiğimiz hafta başlayan U-19 ligi maçlarında Başkan Mehmet Sekmen'e rağmen bildiklerini okumaya devam ettiler. Üstelik Başkan Mehmet Sekmen tarafından alt yapının sorumluluğuna getirilen Yasin Deniz'in  yabancı hayranlığı işin boyutunu daha da vahim hale getirdi. Trabzonspor ile deplasmanda oynanan U-19 liginin ilk maçında sahaya çıkar Erzurumspor'da sadece Erzurum'lu iki oyuncu ilk on bir de sahaya çıkarken, diğer dokuz oyuncu başka illerden alt yapıya alınan isimlerdi. Ne küme düşmenin s ne de şampiyonluğun olmadığı ligde Erzurumlu çocukları hiçe sayan ve sözde alt yapının başında olan sorumlu kişilerin yaptığı bu rezalete çanak tutan isim ise Başkan Sekmen'in görevlendirdiği isim Yasin Deniz.
Telefon ile Ulaştığımız Yasin Deniz, Neden Erzurumlu çocuklar  takımda oynatılmıyor sorusuna öyle pişkin cevaplar verdi ki Erzurumspor alt yapısının hiç kimse için önemli olmadığı gözler önüne serildi. Başkan Sekmen'e her şeyi güllük gülistanlık gibi göstererek kendi ilinin çocuklarına arkadan arkaya oyunlar çeviren Yasin Deniz ve beraberindeki antrenörler, dışardan gelen sporcuları ise el üstünde tutmaya devam ediyor. sorumluluklarının ne olduğunu bilmeyen ve kendi yaşadığı iline dahi sırtını dönerek yabancı hayranlığını gözler önüne seren alt yapının başındaki isimler, Erzurumspor A takımında neden Erzurumlu oynamıyor sorularına "varsa getirin oynatalım "gibi saçma cevaplar vermeyi de ihmal etmiyorlar. Yaşanan bu rezalete karşı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmenin nasıl bir tavır takınacağı ise merak konusu.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Samet..... 17 Mart 2021 00:00

    Yaa tolga ve yasin efendiler noldu satılık kalemler yazamadı ama doğruları yazan bir adam cıktı tebrik ederim.ekskkler de var yazılanlarda tolga efendinin memleketimde babasının futbol okulundan kactane oyuncu getirdi onuda desin yasin efendi 20 tane hoca niye var peki neden hocaların yaptığı kadrolara oyunculara karışırsın tabi kendinin getirdiği oyuncular on plana çıksın demi yaf bu memleket bu kadar mi sahipsiz tolga abimiz 15.000 maaş araba kiralik snov dora otel suit daire 10 günde bir evine gitsin diye uçak bileti vay yavrum vayy hani onlarca getirdigin adamdan bitane futbolcu ciktimi yada bizmi göremedik bu memleket ne senin ne yasin efendinin oyuncağı değil kafaniza göre hocalara postun killarini saydirqmazsiniz birileri çıkar bunun hesabını size sorar tebrik ederim naci bey maşallah sana..