SPOR Haber Girişi : 10 Ocak 2021 00:15

ALTYAPI BAHANE ŞOV ŞAHANE!

ALTYAPI BAHANE ŞOV ŞAHANE!
Altyapı için seçilen çocuklar acaba bir şov için mi kurban seçildi. Büyükşehir Belediye Erzurumspor alt yapısı sefilleri oynamaya başladı!
Altyapı bahane şov şahane!
Tüm spor branşlarında alt yapının ne kadar önemli olduğunu herkes bilir. Özellikle kitle sporu olan futbolda altyapı içi uğraş veren kulüplerin başarıları da ortadadır. Bunlara örnek olarak Altınordu Gençlerbirliği, veya Bucaspor diyebiliriz. Peki Büyükşehir Belediye Erzurumspor da altyapının durumu nedir! İşte bu sorunun cevabı tam bir muamma?
Sezon başında Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Erzurumsporun da onursal Başkanı olan Mehmet Sekmen, birilerine kızarak bir proje hazırlattı. Bu proje Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un altyapısı içindi. Üstelik Altınordu kulübünden birde altyapı antrenörü getirildi. Proje hayata geçirildi ve yüzlerce çocuğun katılımı ile Kazım Karabekir stadının yanında bulunan sahalarda seçmeler yapıldı. Başkan Mehmet Sekmen'de seçmelerin açılışına katılarak hem basın mensuplarına pozlar verdi hem de açıklamalarda bulundu. Başkan Mehmet Sekmen kameralara yaptığı açıklama da, Alt yapının çok önemli olduğunu ve Erzurumlu çocuklarında gelecekte Erzurumspor formasını giymesi için bu projeyi gerçeğe dönüştürdüklerini ifade etmişti. Başkan Sekmenin bu düşünceleri ve proje veliler tarafından da büyük beğeni almıştı. Ancak Seçmeler sonrası projedeki aksaklıklar ve çocuklara verilen önem işin ciddiyetsizliğini gözler önüne serdi. Haftalardır süren antrenmanlar ve elemelerin ardından yetenekli görülen çocuklar kendi çabaları ile ve büyük bir heves ile idmanlara çıkarken, aradan geçen süreçte ne Başkan Sekmen nede diğer Belediye yetkilileri bir kez olsun bu çocukların antrenmanlarına bile gelmedi. işin bir başka ilginç yanı ise idmanlara gelen çocukların üzerindeki değişik formalar yani malzemeler oldu!. Kiminin üzerinde Galatasaray, kiminin üzerinde Fenerbahçe, Altınordu. Beşiktaş, formaları veya eşofmanları dikkat çekti. Aylardır bu tablo hiç ama hiç değişmedi. Koskoca Büyükşehir Belediyesi ve kulüp olarak  altyapıdaki bu çocuklara ne bir malzeme verildi nede forma!. Altyapıdan kim sorumlu veya kim ilgileniyor oda mechul! Çünkü sorumlulardan ne antrenmanlara gelen var nede ilgilenen. Sadece ve sadece antrenörler idman yaptırıyor o kadar!. Sorumsuzluk öylesine fazla ki, bırakın Malzeme veya formayı çocukların idman yaptığı sahaları bile kardan temizleyen yok. Peki yaşanan bu tabloya veliler ne diyor. Velilere göre "birilerine kızıp yapılan bir projeydi ve O birileri istifa etti gitti. Altyapıda kaderine terk edildi. Velilerin kafasındaki bir başka soru işareti ise "yüzlerce çocuk acaba bir şova alet edildi"!!!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erzurum spor hayallerim.. 10 Ocak 2021 00:00

    Naci abi ben alt yapıda futbol oynuyorum.. Dışardan gelenler antreman sonrası yemek yiyor bize yemek vermiyorlar erzurumlular yemek yemesin elimize birer tane kek veriyorlar dışardan gelenler her türlü yiyip besleniyor bize yemek yok bizde onları izliyoruz bunu bir çok veli biliyor çocuklarının hatırına kimse sesini çıkarmıyor profosyonel olan abilerimiz de buna dahil erzurumlu hepimiz orda rezillik yaşıyoruz...ne yönetici ne hocalar bize sahip çıkmıyor....profosyinel olan abilerimzi bile örnek alamıyoruz..