SPOR Haber Girişi : 20 Mart 2021 10:11

AMATÖRLER'DEN ÇOK SERT TEPKİ!

AMATÖRLER'DEN ÇOK SERT TEPKİ!
Amatör futbolcular derneği Başkanı Ferit Karakoca, Erzurumlu alt yapı oyuncularına gösterilen ilgisizliğe adeta isyan etti.
Alt yapıda yaşanan sorunlar amatör camiasının da büyük tepkisine neden oldu. 
Amatör futbolcular derneği Başkanı Ferit Karakoca, Erzurumlu alt yapı oyuncularına gösterilen ilgisizliğe adeta isyan etti. 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Alt yapısında Koordinatör olarak göreve getirilen Tolga Şanbay'ın Erzurum ve Erzurum'lu genç oyunculara bakış açısına çok sert tepki gösteren Amatör futbolcular derneği Başkanı Ferit Karakoca, yazılı bir açıklama yaparak Erzurum'un sahipsiz olmadığını ifade etti. işte Karakoca'nın açıklaması.
ALT YAPI VE TOLGA ŞANBAY...
B.B Erzurum spor alt yapısına bundan tam bir yıl önce göreve bu arkadaş geldi. Bir yıldır alt yapı koordinatörlüğünü yürütmekte. Pandemiden dolayı maç falan olmadığı için bu arkadaşı kimse eleştirmiyor yanlışlarını doğrularını kimse bilmiyor. Ama bizler sporun içinde olduğumuz için ne olup bittiğini gözlemliyor ve notlarımızı alıyoruz .
Bu hafta oynanan U-19 maçında Tolga efendinin bu şehre hizmete değil ihanete geldiğine gözlerimizle şahit olduk öyleki 20 kişilik maç kadrosunun onbirin de iki Erzurumlu yedeklerde ise 4 Erzurumlu yani 16 yabancı 4 Erzurumlu.Yüzdeye vurulduğunda %85 yabancı %15 yerli. Bu yabancılaşma olayları diğer yaş gruplarında da hemen hemen aynı şekilde devam etmekte. 
Ey Tolga efendi  sormazlar mı adama  bir milyon nüfusu olan bir şehirden bir yılda hiç bir sporcu bulamadın mı ? Oynadığın ligde küme düşmenin olmadığı şampiyonluğun anlam taşımadığı sadece ve sadece sporcu gelişimi için oynandığını senin bu sure zarfında bir yıl gibi uzun bir süre olmasına rağmen bu memleketin çocuklarına gelişim sağlamayıp başkalarına sağlaman ne demek ola..
Bak Tolga efendi bu memleket sahipsiz değil. Buradan ekmek yiyorsan buraya ve seni getirenlere ihanet etmeyeceksin. Saha sonuçları bizi ilgilendirmez beş atarsın ön yersin hiç önemli değil sen buradan Erzurumlu çocukları nasıl geliştirirsin derdimiz o, yapamıyor musun o zaman çek git senden daha iyileri zaten bu memlekette fazlasıyla bulunmakta....
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.