YAŞAM Haber Girişi : 20 Şubat 2022 12:26

ANNESİ İLE TARTIŞTI SONRASI ÇOK VAHİM!

ANNESİ İLE TARTIŞTI SONRASI ÇOK VAHİM!
Tartıştığı annesine ateş açtı, kurşunların önüne atlayan kardeşini öldürdü.
Tartıştığı annesine ateş açtı, kurşunların önüne atlayan kardeşini öldürdü
Erzurum'da 22 yaşındaki Mustafa Ağdaş, tartıştığı annesini ve araya giren 14 yaşındaki kardeşini av tüfeğiyle vurdu. Annesini kurtarmak için kurşunların önüne geçen kardeş hayatını kaybetti, yaralanan anne ise hastaneye kaldırıldı.
Erzurum'un Palandöken ilçesine bağlı Müftü Solakzade Mahallesi'nde bir apartmanın 1'inci katında meydana gelen olayda, Mustafa Ağdaş, annesi Esragül Aciçimen ile tartışmaya başladı. Mustafa Ağdaş, eline aldığı av tüfeğini annesine doğrulttu.
ANNESİNİN ÖNÜNE GEÇTİ, KURŞUNLARIN HEDEFİ OLDU
Bu sırada odadaki kardeşi Yahya Ağdaş, annesinin önüne geçti. Anne ile oğlu ateşlenen tüfekten çıkan saçmalarla ağır yaralandı. İhbarla gelen sağlık ekipleri, anne ile oğlunu Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yahya Ağdaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
OLAYIN KAZA OLDUĞUNU SÖYLEDİ
Bir süre önce eşinden ayrılan anne Esragül Aciçimen'in ise hayati tehlikesi sürüyor. Kardeşi ve annesini vurduktan sonra polise teslim olan Mustafa Ağdaş, ilk ifadesinde olayın kaza ile olduğunu söylediği belirtildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.