SPOR Haber Girişi : 30 Haziran 2022 09:52

ARMAYA AŞIK GENÇLERİN HAYALİ VAR!

ARMAYA AŞIK GENÇLERİN HAYALİ VAR!
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Erzurumspor'da alt yapıdan A takıma dahil olan genç oyuncular teknik heyetin gözüne girebilmek için tüm hünerlerini sergiliyor

Genç dadaşlar şans bekliyor. 
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Erzurumspor'da alt yapıdan A takıma dahil olan genç oyuncular teknik heyetin gözüne girebilmek için tüm hünerlerini sergiliyor. 
Süper lig şansını kaybeden, yönetimsel kriz yaşayan ve kadrodaki bir çok oyuncunun kulüpten ayrıldığı Erzurumspor'da tüm gözler 3 temmuz tarihinde yapılacak olan kongreye çevrilirken, takımda yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürüyor. Kiralık oyuncuların yanı sıra sözleşmesi biten futbolcularında başta takımlara transfer olması neticesinde mavi beyazlı kadroda tüm gözler alt yapıdan A takıma dahil olan genç oyunculara çevrildi. Geçtiğimiz sezon çok sayıda oyuncuyu alt yapıdan A takıma alan ancak daha sonra alt liglerdeki takımlara kiralayan Erzurumspor, yeni sezon öncesi yaşanan sıkıntılardan dolayı şimdi genç oyuncuların üzerine titreyecek. 
10'a yakın genç oyuncunun bulunduğu Erzurumspor kafilisinde genç oyuncular teknik heyetin gözüne girebilmek için adeta iki katı çaba sarf ediyorlar. 
GENÇLERİN TEK HAYALİ FORMAYI GİYMEK                          10 yıl Erzurumsor alt yapısında değişik yaş kategorilerinde oynayan ve son iki yılda ise profesyonel olarak A takıma alınan ancak bir türlü şans verilmeyen oyunculardan biri olan Haluk Baydan, yeni sezonda formayı giymenin hayallerini kuruyor. 
Sözleşmesi sona eren Haluk'un önümüzdeki günlerde yeni sözleşmeye imza atacağı öğrenilirken, genç oyuncunun da en büyük hedefinin takımda kalmak olduğu ve yakın çevresine Erzurumspor sevgisini hiçbir şeye değişmediğini, yıllarca mavi beyazlı formaya hizmet etmek istediğini söylediği ifade edildi.