SPOR Haber Girişi : 29 Mart 2022 15:45

ARTIK KAYBETME LÜKSLERİ YOK!

ARTIK KAYBETME LÜKSLERİ YOK!
Erzurumspor'da futbolcuların bozuk olan moralleri teknik heyetin yoğun terapisi ile düzeltildi. Yerli ve yabancı oyuncular kenetlenirken, kalan 8 maçta tarih yazmak için adeta ant içtiler.
Erzurumspor'da  futbolcuların bozuk olan moralleri teknik heyetin yoğun terapisi ile düzeltildi. Yerli ve yabancı oyuncular kenetlenirken, kalan 8 maçta tarih yazmak için adeta ant içtiler.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da Balıkesir mesaisi tam gaz devam ediyor.
Teknik Patron Muzaffer Bilazer, antrenmanların temposunu yükselttikçe futbolcular da hırslı ve istekli çalışıyor.
Son haftalarda kaybedilen puanlarla zirvenin bir hayli uzağında kalan ve moralleri bozulan futbolcuların morallerini düzeltmek için teknik heyet yoğun çalışıyor.
Futbol Sorumlusu Muzaffer Bilazer’in yanı sıra Serkan Zaimoğlu, Uğur Bayarslan ve Gökhan Atasever, futbolculara moral motivasyon yüklemek için adeta arı gibi çalışıyorlar.
Futbolcular, Balıkesir maçı öncesinde moral depolarken, takımda yerli ve yabancı oyuncular dostluk mesajı verdiler.
Kalan 8 maçta tarih yazmak için kenetlenen mavi-beyazlı oyuncular, taraftarlardan da kendilerine bu zorlu süreçte sahip çıkmalarını ve destek vermelerini istedi.
Futbolcular sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarını bunu taraftarın desteği ile başaracaklarını ifade ettiler.
Formanın ağırlığını biliyoruz
Mavi-beyazlı futbolcular ligin 30’ncu haftasında deplasmanda Balıkesirspor karşısında galip gelerek umutlarını kalan haftalara taşıyacaklarının altını çizerek, bundan sonra oynanacak her maçın final havasında geçeceğini açıkladılar.
BB Erzurumsporlu futbolcular, “Birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerekiyor. BB Erzurumspor, taraftarlarıyla var olan, onların desteğiyle ayakta kalan kulüptür. Erzurum’un en önemli markasıdır. Hepimizin bu kulüp için elimizden geleni yapması gerekiyor. Taraftarlarımız da Dadaşlık ruhu ile stadı doldursunlar. Bize güç ve kuvvet versinler” şeklinde konuştular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.