SPOR Haber Girişi : 03 Mart 2021 22:17

AŞAĞISI ALEV ATEŞ!

AŞAĞISI ALEV ATEŞ!
Süper ligde dün ve bugün oynanan karşılaşmalar sonunda kümede kalma mücadelesi veren takımların haftayı galibiyet ile kapatması Erzurumspor açısından hesapları alt üst etti.
Alt sıralarda işler iyice karıştı
Süper ligde dün ve bugün oynanan karşılaşmalar sonunda kamede kalma mücadelesi veren takımların haftayı galibiyet ile kapatması Erzurumspor açısından hesapları alt üst etti. 
Süper ligin 28. hafta müsabakaları üç karşılaşma dışında tamamlandı. Alt sırada yer alan ve kümede kalmak için her maça final havasında çıkan takımlar içesindeki Büyükşehir Belediye Erzurumspor, özellikle kendi evinde oynadığı müsabakalarda rakiplerine puanları kaptırırken, bugünde Karagümrük maçında yine üç puana ulaşamadı. 28. hafta maçlarında dün Gençlerbirliği Gaziantep Futbol Kulübüne 2 - 1 mağlup olurken, Hes Kablo Kayserispor Çaykur Rizespor'u 2 - 1 yenmeyi başardı. Ligde haftanın sürprizini Ankaragücü yaptı. Başkent ekibi lider Galatasaray'ı mağlup ederek çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Yine alt sıralarda yer alan takımlardan Başakşehir, İttifak Holding Konyaspor ile  1 - 1 berabere kaldı. Ligin başarısız takımlarından biri olan Yukatel Denizlspor ise haftayı bay geçirdi. 
Büyük bir heyecanın yaşanacağı Süper ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Erzurumspor'un zor bir fikstürü bulunuyor. Ligde 26 puanla 18. sırada yer alan Mavi beyazlılar hafta sonu Göztepe ile deplasmanda karşılaşırken, sonraki hafta ise Trabzonspor'u kendi evinde ağırlayacak. 31. hafta maçlarından Antalya deplasmanına gidecek olan Erzurumspor, sonraki hafta ise  Konyaspor ile kazım Karabekir stadında karşılaşacak. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.