SİYASET Haber Girişi : 21 Kasım 2023 10:17

AŞKALE'DE SİNAN BOYACİ RÜZGARI

AŞKALE'DE SİNAN BOYACİ RÜZGARI
Erzurum Aşkale İlçesinde yerel seçimler öncesi hareketlilik baş gösterirsen, İlçenin sevilen isimlerinden biri olan Sinan Boyaci'da AK Parti'den Belediye Başkanlığına aday adayı oldu. 

Aşkale'de Sinan Boyaci rüzgarı. 
Erzurum Aşkale İlçesinde yerel seçimler öncesi hareketlilik baş gösterirsen, İlçenin sevilen isimlerinden biri olan Sinan Boyaci'da  AK Parti'den Belediye Başkanlığına aday adayı oldu. 
31 Mart Yerel seçimleri öncesi İlçelerde gerek Belediye Başkan adaylığı ve gerekse meclis üyesi adaylığı noktasında hareketlilik en üst seviyeye çıktı. Erzurum'un önemli ilçelerinden biri olan Aşkale'de İlçenin sevilen isimlerinden biri olan Sinan Boyaci, meclis üyeliğinin ardından bu kez belediye başkanlığı için için kolları sıvadı. 
AK Parti'den aday adayı olmak için evraklarını hazırlayan Boyaci, kalabalık bid destekci grubu ile birlikte AK Parti Aşkale İlçe Başkanlığına gelerek belediye başkanlığına aday adaylığı müracaatını yaptı. 
Resmi başvurusunun ardından İlçe binası önünde kendisini desteklemeye gelen vatandaşlara kısa bir teşekkür konuşması yapan Sinan Boyaci, "Aşkalemizde hizmet çıtasını yükseltmek için yola çıktım. Beni bu günde yalnız bırakmayan ve yanımda olan herkese çok teşekkür ediyorum. Hakkımızdan hayırlısı ne ise o olsun"dedi. 


SİNAN BOYACİ KİMDİR.  
1973 Yılında Aşkale de doğan Sinan Boyaci, ilk orta ve lise yi Aşkale de okudu. Aşkale Belediyesinde Destek Hizmetleri Müdürlüğünün yanı sıra saha amirliği görevinide yapan Boyaci, 1994 - 2004 yılları arasında 10 yıl Aşkale Ülkü Ocakları Başkanlık görevi yaptı. 2014 yerel seçimlerinde Bağımsız olarak Aday olan Sinan Boyaci,Belediye başkan adayı olmayan parti adına girdiği seçimde 4500 oy alarak Aşkale Belediye Meclis üyeliğine seçilmişti.