YAŞAM Haber Girişi : 27 Nisan 2023 12:28

AV. EBUBEKİR ELMALI YİNE FARKINI GÖSTERDİ

AV. EBUBEKİR ELMALI YİNE FARKINI GÖSTERDİ
Erzurum'lu ünlü hukukçu ve siyasetçi Ebubekir Elmalı SMA Hastası Minik Muhammet Eymen için avukatlığını yaptığı ünlü isimleri seferber etti. 

Av. Elmalı'dan "Helal olsun" dedirten girişim.
Erzurum'lu ünlü hukukçu ve siyasetçi Ebubekir Elmalı SMA Hastası Minik Muhammet Eymen için avukatını yaptığı ünlü isimleri seferber etti. 
Erzurum'da geçtiğimiz yıl Şubat ayında SMA Tip 1 tanısı konulan Muhammet Eymen Kaya'nın tedavisi için 1.8 milyon dolar gerekiyor. Aylardır Özler - Risalettin Kaya çifti'de çocukları Eymen için hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyor. Uzun zamandır tedavi gören Muhammet Eymen için Valilik izniyle bankada hesap açılarak bağış kampanyasıyla tedavi masrafları karşılanmaya çalışılıyor.
Erzurum'lu ünlü hukukçu ve siyasetçi aynı zamanda Demokrasi ve Birlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı da olan Av. Ebubekir Elmalı'da Muhammet Eymen için habereket geçti ve alkışlanacak bir çalışmaya imza attı. Kendi sosyal medya hesabından bir canlı yayın organizasyonu gerçekleştiren Erzurum'lu Ünlü avukat ve siyasetçi Ebebir Elmalı, Avukatlığını yaptığı Buket Aydın, Esra Ezmeci, Mustafa Üstündağ, Meral kaplan,Tuğba Kalçık ,Ece Gürsel gibi bir çok ünlüyü Eymen için seferber etti. Yaklaşık bir saat süren canlı yayının ardından yardım kampanyasına katılan ünlü isimler Muhammet Eymen için yaklaşık 100 bin tl bağışta bulundular. 
DÖRT PROGRAM DAHA YAPILACAK. 
SMA Hastası Muhammet Eymen için yardım seferbirilğini devak ettireceğini ifade eden Av. Ebubekir Elmalı, Minik Eymenimize sahip çıkıp sağlığına kavuşması için elimizdeng eleni yapacağız. Avukatlığını yaptığım ünlü isimlerde sağ olsunlar "yardımda bizde varız" diyerek yaptığımız canlı yayında bizleri onure ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sosyal medya sayfamızda yaptığımız ilk canlı yayınımızda 100 bin TL topladık. Minik Eymenimiz için dört program daha yapacağız" dedi. 
EYMEN'İN ANNESİNDEN TEŞEKKÜR 
Bu arada Av. Ebubekir Elmalı'nın yaptığı canlı yayına katılan ve oğlu için ünlü isimlerin seferler olmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Anne Özlem Kaya ise "Güçlü insanlara hep biz ulaşıp derdimizi anlatıyorduk. Bize siz ulaştınız, yardım etmek istediniz. İyiliğin bu boyutunu sizden gördük” diyerek memnuniyetini dile getirdi.