SPOR Haber Girişi : 06 Kasım 2020 23:46

B.B.ERZURUMSPOR'DA NEFESLER TUTULDU!

B.B.ERZURUMSPOR'DA NEFESLER TUTULDU!
Süper ligin 8. hafta karşılaşmalarında Göztepe'yi konuk edecek olan Mavi beyazlı takım bu maçın hazırlıklarını tamamladı ve kulüp tesislerinde kampa girdi.
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da nefesler tutuldu!
Süper ligin 8. hafta karşılaşmalarında Göztepe'yi konuk edecek olan Mavi beyazlı takım bu maçın hazırlıklarını tamamladı ve kulüp tesislerinde kampa girdi. Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında rakibini 6 - 2 lik skor ile yenerek moral bulan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı. 
Zorlu maç öncesi son antrenmanını yapan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da son çalışmayı Kulüp başkanı Hüseyin Üneş'te takip etti. 
Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Tek pas çalışmasıyla antrenmana devam eden futbolcular çift kale maç yaparak çalışmaya son verdi. 
Öte yandan sakatlığından dolayı iki maçta'da forma giyemeyen Arvydas Novikovas'ın Göztepe maçında oynayıp oynamayacağı maç saati belli olacak. Cüneyt Çakır'ın orta hakemliğini yapacağı müsabaka öncesi konuk takım Göztepe'de Erzurum7a geldi ve kampa girdi. kazım karabekir stadında oynanacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Göztepe maçı saat 16:00'da başlayacak. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.