SPOR Haber Girişi : 28 Aralık 2020 17:36

B.B ERZURUMSPOR'DA SİSSOKO DEPREMİ!

B.B ERZURUMSPOR'DA SİSSOKO DEPREMİ!
Malatya deplasmanından 3 puanla dönen Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da, sürpriz bir ayrılık yaşandı
Malatya deplasmanından 3 puanla dönen Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da, sürpriz bir ayrılık yaşandı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Eskişehirspor’dan transfer edilen İbrahim Sissoko’nun, biriken maaş alacaklarının ödenmemesini gerekçe göstererek sözleşmesini feshettiği ve Erzurum’dan ayrıldığı ileri sürüldü. Edinilen bilgilere göre ise; Sissoko’nun fesih gerektiren bir alacağının bulunmadığı, dolayısıyla bu girişiminin haksız fesihe girdiği iddia edildi. Erzurumspor kulübünün bu yüzden İbrahim Sissoko ile ilgili hukuki süreç başlatacağı belirtilirken, 29 yaşındaki Fildişi Sahilili oyuncunun, söz konusu ayrılık kararını tam da ara transfer dönemine sayılı günler kala alması dikkat çekti. Bazı kaynaklar, Sissoko’nun başka bir kulüple anlaştığını iddia ederken, hukukçular ise, “Eğer ortada haksız bir fesih durumu varsa, bu durum hem oyuncuyu ve hem de iddia edildiği şekliyle anlaştığı kulübü de sıkıntıya sokar” değerlendirmesini yaptı. 
MESUT BAKKAL KADROYA ALMIŞTI… 
B.B. Erzurumspor’un TFF 1. Lig’de mücadele ettiği 2019-2020 Futbol Sezonu ara transfer döneminde Eskişehirspor’dan transfer ettiği İbrahim Sissoko, dün deplasmanda oynanan Yeni Malatyaspor maçı kadrosuna alınmış, ancak daha sonra karın ağrısı çektiğini söyleyerek maça çıkmaktan vazgeçmişti. Sissoko, Teknik Direktör Mesut Bakkal’ın, oynamasa bile en azından takımına destek olması için Malatya’ya gelmesini istediği Sissoko, hocasının bu teklifini de geri çevirmiş, sıra dışı bu gelişme sebebiyle kadroya son anda Özgür dahil edilmişti

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.