SPOR Haber Girişi : 09 Mart 2021 12:55

B.B ERZURUMSPOR ŞOKTA!

B.B ERZURUMSPOR ŞOKTA!
Süper ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren ancak dün deplasmanda Göztepe'ye mağlup olmaktan kurtulamayan mavi beyazlı takımda, alınan bu yenilgi camiada tüm planları alt üst etti.
B.B Erzurumspor Şokta! 
Süper ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren ancak dün deplasmanda Göztepe'ye mağlup olmaktan kurtulamayan mavi beyazlı takımda, alınan bu yenilgi camiada tüm planları alt üst etti. 
29. Hafta maçları dün oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı. Ligde son dört maçından galibiyet alamayan Erzurumspor rakiplerinin kazandığı haftada büyük bir hüsran yaşadı. Göztepe karşısında ilk yarıda kötü 2. yarıda ise diri bir oyun ortaya koyan Dadaşlar, Sarı kırmızılı ekibe 3 - 1 yenilmekten kurtulamazken, Da Costa'nın kırmızı kart görmesi ve buna paralel olarak Omolo'nun da sarı kart görerek Trabzonspor maçında cezalı duruma düşmesi takımda ayrı bir sorun teşkil etti. Son 12 haftasına girilecek olan Süper ligde ateş hattından bir türlü kurtulamayan ve eline geçirdiği avantajları da iyi değerlendiremeyen mavi beyazlı takım, taraftarlarını da umutsuzluğa sevk etti. Teknik direktör Mesut Bakkal'ın ideal on biri hala oluşturamaması da camia açısından bir başka karamsar tablo oluşturdu. Göztepe müsabakasında da yine değişik bir on bir sahaya süren tecrübeli teknik adamın ikinci yarının başında 3 oyuncu değişikliğine birden yapması ve takımında ilk yarıya nazaran ikinci yarıda daha etkili olması taraftarlar arasında "Hatalı kadro yapılıyor" yorumlarına neden oldu. 
Öte yandan alınan kötü sonuçlara rağmen yönetiminde sus pus olması yine dikkatlerden kaçmıyor. Göreve geldiği günden beri kamuoyuna hiçbir açıklama yapmayan ve sadece liste üzerinde Başkan konumunda olan Ömer Düzgün'ün umursamaz tavrı ise dikkatlerden kaçmıyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Şakir ÖZDİKİCİ 09 Mart 2021 00:00

    Mesut hocanın gelmesiyle alınan puanlarla ilk yarı sonunda umutlanmış hatta ikinci yarının 4-5. haftasında küme düşmeyi unutmuş üst sıralara gözümüzü dikmiştik. Takımın genel durumuna baktığımız zaman kendi sahasında en az galip gelen takımız ve düşmeye aday takımlardan da bir maçımız fazla. Şu an 26 puanla sondan üçüncü sıradayız. Eğer sahamızdaki maçlarımızı alamazsak Spor Toto 1. Lige gitmemizi hiç kimse önleyemez. Diğer takımların alacağı sonuçlara bakmaksızın evimizdeki maçların tümünü kazanırsak küme düşmeyeceğimize inanıyorum. Aksi durum bizim için hüsran olur.