SPOR Haber Girişi : 08 Ocak 2021 13:03

B.B. ERZURUMSPOR'UN TRANFSERDE HIZINA YETİŞİLMİYOR!

B.B. ERZURUMSPOR'UN TRANFSERDE HIZINA YETİŞİLMİYOR!
5 ocak tarihinde başlayan 2. transfer döneminde belki de en hareketli kulüp Büyükşehir Belediye Erzurumspor. Öyle ki her ne kadar yönetim sadece Darri ile anlaşsa da, sosyal medyada taraftar grupları 20'ye yakın oyuncuyu transfer etti!
B.B Erzurumspor'da transferlerin hızına yetişilmiyor. 
5 ocak tarihinde başlayan 2. transfer döneminde belki de en hareketli kulüp Büyükşehir Belediye Erzurumspor. Öyle ki her ne kadar yönetim sadece Darri ile anlaşsa da, sosyal medyada taraftar grupları 20'ye yakın oyuncuyu transfer etti! 
YÖNETİMİN YAPAMADIĞI TARAFTAR SANAL'DA YAPIYOR! 
Mavi beyazlı kulüpte Yönetimin listede olan futbolcular ile takviye transferi konusundaki ağır aksak çalışma sergilemesi bununla beraber takımın Süper ligde bulunduğu durum ve taraftarlarında sabırsız olması ister istemez bilgi kirliliğini de had safhaya çıkarıyor. Sosyal Medyada bazı taraftar gruplarının sıra spor yayın kuruluşlarının hemen hemen her gün beş veya altı ismi ortaya atarak "Erzurumspor anlaştı" haberleri, kulüp tarafından yalanlanırken, oluşan bilgi kirliliği yönetimine yönelik olarak yapılan eleştirileri had safhaya çıkardı.. Kale için Boşnak Kenan Piric ten Jakup, Szumski, stoperde Hosseini den Uğur Demorok, Fenerbahçeli Sadık Gürpınar'a Aatıf Chahechouhe, Kagawa'dan Opare ve Miroslav Stohc'a daha kimler yazılıp çizilmedi ki!. Sosyal Medyada taraftar gruplarının "Erzurumspor anlaştı, kiraladı" gibi paylaşımlar yapması Yönetimi zor durumda bırakırken, Basın sözcüsü Ahmet Dal'ın çıkan bu asılsız haberlere karşı hiçbir açıklama yapmaması da dikkat çekti. Şu ana kadar sadece Brahim Darri ile anlaşan ancak bu transferi de resmi olarak açıklamayan yönetim, işi ağırdan alırken, bilgi kirliliğinin oluşturduğu kaos, camiayı iyice tedirgin ediyor. Bugün itibari ile takviye transfer konusunda Darri'den başka hiçbir oyuncu ile anlaşma sağlanmış değil. Ancak sosyal medyada yapılan paylaşımlara bakıldığında ise Büyükşehir Belediye Erzurumspor 2. transfer döneminin şampiyonu konumunda... 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.