SPOR Haber Girişi : 25 Mayıs 2020 22:24

B.B ERZURUMSPOR YÖNETİMİNİN DİKKATİNE!

B.B ERZURUMSPOR YÖNETİMİNİN DİKKATİNE!
ligler daha başlamadı ama kendilerini şampiyon ilan eden takımlar, futbolda olmaması gereken çirkin girişimlere başladığı kulaktan kulağa dolaşmaya başladı.
B.B ERZURUMSPOR YÖNETİMİNİN DİKKATİNE! PİS KOKULAR GELMEYE BAŞLADI?
Koronavirüs nedeniyle Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un'da şampiyonluk mücadelesi verdiği 1. ligde, Futbol Federasyonu, bilindiği gibi liglere ara vermişti. Salgının halen daha devam etitği Ülkemizde, Federasyon yönetimi Süper lig maçlarının 12 Haziran, 1.Lig maçlarının ise 19 Haziran tarihinden itibaren devam edeceğini açıkladı. Lig takviminin yeniden belirlenmesinin ardından Kulüpler antrenmanlarına yeniden start verdi. Her ne kadar B:B Erzurumspor'da karantina süreci devam etsede? 1. Ligde 47 puanla 53 puanlı Hatayspor'un ardından 2. sırada yer alan mavi beyazlı ekibin önümüzdeki günlerde karantina sürecini tamamlayıp antermanlara başlayacağı ifade ediliyor. 
GELELİM ASIL MEVZUYA ?
Tescil'di, iptaldi derken Futbol Federasyonunun maçların kaldığı yerden devam etmesi için takvimini  belirlemesinin ardından bugünlerde bazı kulüplerin gizliden gizliye "TEŞVİK PRİMİ" adı altında B:B Erzurumspor'un son 6 haftada oynayacağı bazı maçlar için rakipler ile temasda olduğu ve çok büyük rakamların ortalarda döndüğü ileri sürülüyor?. Aslında bu "ÇİRKİN" girişimde bulunan kulüpleri tahmin etmek çokta  zor değil. Ligler daha başlamadan kendilerini "şampiyon" ilan eden bazı kulüpler, gelen bu iddialara istinaden sanırım işi garantiye almanın planlarını yapıyor. 19 Haziran tarihinde başlayacak olan 1. lig maçlarında B:B Erzurumspor, Kazım Karabekir stadında Eskişehirspor ile ardından ise deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak. Mavi Beyazlı ekip, bu iki müsabakanın sonrasında ise Kendini şimdiden Süper ligde gören Adana demirsporu konuk edecek. B:B Erzurumspor'u zorlu maçlar bekliyor. Öyleki Altay deplasmanı, Giresun deplasmanı ve play-off hesapları yapan Ümraniyespor ile puan savaşı verecek. Burdan Başkan Hüseyin Üneş ve Yönetiminin çok dikkatli olması ve bu pis kokuların araştırılması noktasında harekete geçmelerini öneriyorum. B:B Erzurumspor'un çok zor bir fisktürü olduğuda ortada. Üstelik Süper lig için şimdiden hazırlıklara başlayan Adanademispor'un Erzurumsporun oynayacağı rakipleri ile maçlarının olduğunuda hatırlatmakta fayda var!.