SPOR Haber Girişi : 03 Mayıs 2021 23:52

BAK SEN ŞU KÜSTAH GOMEZ'E!

BAK SEN ŞU KÜSTAH GOMEZ'E!
Fenerbahçe - Erzurumspor maçında çok ilginç bir olay yaşandı. Erzurumspor'da Ricardo Gomes, oyuna girmeyi reddetti.
Erzurumspor'da Ricardo Gomes oyuna girmeyi reddetti
Fenerbahçe - Erzurumspor maçında çok ilginç bir olay yaşandı. Erzurumspor'da Ricardo Gomes, oyuna girmeyi reddetti. Yılmaz Vural yanına giderek ikna etmeye çalışsa da 29 yaşındaki futbolcu kabul etmedi.
Fenerbahçe maçına adeta mağlup başlayan ve ilk 15 dakika 3-0 geriye düşen Erzurumspor'da ikinci yarıda 65. dakikada çok ilginç bir olay yaşandı. Yeşil Burun Adalı forvet Ricardo Gomes, Yılmaz Vural'ın oyuna alma talebine olumsuz karşılık verdi. 
Tecrübeli hocanın tüm ısrarlarına ret cevabı veren Ricardo Gomes oyuna girmedi.
Canlı yayınlanan maçın en ilginç anlarından biri olan bu tablo Erzurumspor açısından bir rezalet olarak değerlendirilirken, Gomez'in küstah tavırları taraftarları ve camiayı isyan ettirdi. İlk kez böyle bir görüntünün yaşandığı mavi beyazlılarda Oyuna girmeyerek adeta rest çeken şımarık futbolcu Gomez ile ilgili yönetim ve teknik heyetin nasıl bir karar alacağı merak konusu olurken, Erzurumspor formasına adeta ihanet eden bu futbolcunun acil bir kararla kadro dışı bırakılması ve en ağır şekilde para cezasına çarptırılması bekleniyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.