GÜNDEM Haber Girişi : 05 Eylül 2023 11:37

BAŞARIYA KAYITSIZ KALMADI

BAŞARIYA KAYITSIZ KALMADI
Kaymakam Tutkan ve Başkan Sunar'ın diyalogu gülümsetti

Kaymakam Tutkan ve Başkan Sunar'ın diyalogu gülümsetti
Nevzat Karabağ Anadolu Lisesi öğrencilerinin başarısı Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan ve Belediye Başkanı Muhammet Sunar’ı gururlandırdı. İkilinin gençlerin başarısına ilişkin sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı samimi diyalog ise yüzleri gülümsetti.
Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yüksek puan alarak Türkiye’nin çeşitli üniversitelerine giden Nevzat Karabağ Anadolu Lisesi öğrencilerini tebrik etti. Paylaşımında, “Gurur kaynaklarımız… Yolunuz bahtınız açık, başarılarınız, mutluluğunuz daim olsun. Okul Yönetimine, Öğretmen kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer veren Tutkan’a Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar’dan kutlama teklifi geldi. Başkan Sunar, gençleri tebrik ederek, mangal etkinliğine davet etti. Sunar, “Bin maşallah kardeşlerime. Bu başarılarını en kısa sürede kutlamak isteriz. Kent Ormanı Vadi Palandöken'de bir mangal etkinliğine ne dersiniz Sayın Kaymakamım?”  ifadelerini kullandı. Sunar’a memnuniyetlerini ileterek etkinliğe katılım sağlayacağını belirten Tutkan, “Sayın Başkanım memnuniyetle katılım sağlayacağım. Gençlerimiz için de muhteşem bir etkinlik olur. Nazik davetiniz için gençlerimiz adına çok teşekkür ediyorum “ dedi.
Öğrencilerin başarısını mangal etkinliğinde kutlamak için sözleşen ikilinin samimi diyalogları tebessüm ettirirken, yazışmaları sosyal medyada ilgi gördü.