SPOR Haber Girişi : 10 Kasım 2020 13:38

BAŞKAN'A GÖRE TAKIMDA SORUN YOK!

BAŞKAN'A GÖRE TAKIMDA SORUN YOK!
BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, mağlubiyet ve beraberlikler sonrasında sosyal medyada yapılan ‘Takımda gruplaşma var’ sözlerine sert çıkarak, “Gruplaşma yok. Herkesin saha dışında birbiriyle daha iyi anlaştığı arkadaşı vardır. Bizim takımda da aynı ş
Gruplaşma Yok!
BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, mağlubiyet ve beraberlikler sonrasında sosyal medyada yapılan ‘Takımda gruplaşma var’ sözlerine sert çıkarak, “Gruplaşma yok. Herkesin saha dışında birbiriyle daha iyi anlaştığı arkadaşı vardır. Bizim takımda da aynı şeyler var. Futbolcuların tümü Mehmet Hoca’yı seviyor ve saygı duyuyor. Çünkü o ülkemizin en iyi on numaralarından biriydi” dedi.
Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, ‘Takımda gruplaşma var” sözlerine karşı çıkarak takımda böyle bir şeyin olmadığını söyledi.
Mavi-beyazlı takımın her yenilgisi ya da beraberliği sonrasında sosyal medyada ortaya atılan ‘Takımda gruplaşma var’ iddialarının gerçeği yansıtmadığına işaret eden Üneş, “Takımımız içinde kesinlikle gruplaşma diye bir şey yok. Birbirleri ile saha dışında daha iyi anlaşan arkadaşlar vardır. Bu her yerde olduğu gibi bizde de öyle” dedi.
Türkçe’nin dışında Fransızca’nın ağırlıkta konuşulduğu kulübüz
Mavi-beyazlıların başkanı Hüseyin Üneş, takımda Türkçe’nin dışında en fazla konuşulan dilin Fransızca olduğunu ifade ederek, “Yabancı futbolcularımızın yüzde yüzüne yakını Fransızca konuşabiliyor. Uçak seyahatlerinde yabancı futbolcularımız bir araya gelebiliyorlar. Yerli futbolcularımızda kendi aralarında konuşuyorlar. Bunda büyütülecek ne var?… Buna gruplaşma var, denilebilir mi?… Sissoko güzel Türkçe konuşuyor. İnşallah diğer futbolcularımızda gurur duyduğumuz Türkçemizi en kısa sürede öğrenecekler. Mahalle de bile bir kişi kendine yakın arkadaş ya da arkadaşlar bulabiliyor. Kulübümüzde de bir futbolcu bir arkadaşı ile diğerlerinden daha samimi olabilir. Bunda büyütülecek bir şey yok” diye konuştu.
Oyuncuların tümü Hocamızı çok seviyor
BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, sosyal medyada futbolcuların hocayı istemediği konusundaki iddialarını ilişkin olarak da, “İddiaların tam aksine futbolcularımız tümü Mehmet Özdilek’i çok seviyor ve saygıda kusur etmiyorlar. Hocamız, Türkiye’nin en önde gelen teknik adamlarından biri olmasının dışında geçmişte de ülkemizin en iyi on numaralarından biriydi. Tabi ki, o da bir insan. O da sahada bazen hata yapmıştır. Ama biz zaten kaybedilen puan ya da maçlardan sonra oturup hocamızla tartışıyoruz. Biz şu an ligin yeni takımıyız. Gün sonunda 8 haftada 8 puan almışız. Hedeflediğimiz puanın üç puan geresindeyiz. Bir maçımız da eksik. Birlik beraberlik içinde olursak, biz bu ligin kalıcısı oluruz” şeklinde konuştu.
Kaynak:pusula gazetesi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.