SPOR Haber Girişi : 19 Ağustos 2021 11:18

BAŞKAN ÇILDIRDI!

BAŞKAN ÇILDIRDI!
Pazartesi günü Erzurumspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Bursaspor'da Kulüp Başkanı Emin Adanur, galibiyete 500 bin TL prim vaat etti.
Bursaspor başkanı kesenin ağzını öyle bir açtı ki! 
Pazartesi günü Erzurumspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Bursaspor'da Kulüp Başkanı Emin Adanur, galibiyete 500 bin TL prim vaat etti. 
Geçtiğimiz sezon maddi imkansızlıklardan dolayı transfer dahi yapamayan ve ligde altyapıdan oyuncularla devam eden Bursaspor, yeni sezon da yeni yönetimi ile farklı bir havaya büründü. Emin Adanur'un Başkanlığa getirilmesinin ardından yeşil beyazlı kulüpte hedeflerde çok değişti. 
1.Ligin ilk haftasında Adanaspor ile kendi evinde 1 - 1 berabere kalan Bursaspor da Teknik direktör Mustafa Er ile yollar ayrıldı. 
Pazartesi günü Kazım Karabekir stadında Büyükşehir belediye Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek olan yeşil beyazlılar da kulüp Başkanı Emin Adanur, Erzurumspor galibiyetine 500 bin TL prim vaadinde bulundu. 
Daha ligin 2. hafta maçlarının bile oynanmadığı süreçte böylesine yüksek miktarda prim vaat eden Emin Adanur,  Bursaspor taraftarlarından bile tepki gördü. Sosyal medya hesaplarından Emin Adanur'un 500 bin TL  prim vaadini okuyan Bursasporlu taraftarlar, "Başkan çıldırdı galiba" demekten kendilerini alamadılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.