SPOR Haber Girişi : 29 Haziran 2021 23:02

BAŞKAN DÜZGÜN, "ENDİŞEYE GEREK YOK"

BAŞKAN DÜZGÜN,
Taraftarların sabırlı olmasını isteyen BB Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün, “İnce eleyip sık dokuyoruz TFF 1. Ligin en iyilerini alacağız, kimse merak etmesin” dedi.
TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün, transfer konusunda taraftarların biraz daha sabır ve anlayış göstermelerini isteyerek “TFF 1. Ligin en iyi oyuncularını almak istiyoruz. Bunun için de ince eleyip sık dokuyoruz. Bir çok oyuncuyu takip ediyoruz” dedi.
Yabancının Kralını alacağız
Yabancı futbolcu transferinde sıkıntı yaşamayacaklarının altını çizen Başkan Düzgün, “Yabancı futbolcu konusunda sorun yok. Listemizde çok iyi yabancı futbolcular var. Onların içinden en iyisini alacağız. Yani yabancının kralını alacağız” diye konuştu.
Az daha sabır
Mavi-beyazlı kulübün başkanı Ömer Düzgün, “Taraftarlarımız bugüne kadar hep sabretti. Az daha sabretsinler kentimize ve taraftarımıza layık bir takım kuracağız. Biz sırf oyuncu alalım diye hareket etmiyoruz. Biz Mavi-beyazlı formaya layık olacak isimleri bu şehre getirmek için çabalıyoruz. Bunun içinde transfer süreci biraz uzayabilir. Üç dört gün kampımızı geciktirebiliriz ama geç olsun ama güç olmasın mantığı ile de hareket ediyoruz” şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.