SPOR Haber Girişi : 25 Ekim 2020 09:59

BAŞKAN HÜSEYİN ÜNEŞ İSYAN ETTİ!

BAŞKAN HÜSEYİN ÜNEŞ İSYAN ETTİ!
Dün akşam oynanan Galatasaray Müsabakasında orta hakem Arda kardeşlerin özellikle Sarı kırmızılı takımın attığı ilk goldeki faulü görmezden gelmesi ve maça etki etmesi camia başta olmak üzere spor yorumcularını da çileden çıkardı.
Başkan hüseyin Üneş isyanlarda!
Dün akşam oynanan Galatasaray Müsabakasında orta hakem Arda kardeşlerin özellikle Sarı kırmızılı takımın attığı ilk goldeki faulü görmezden gelmesi ve maça etki etmesi camia başta olmak üzere spor yorumcularını da çileden çıkardı. ulusal medyada yapılan spor programlarında pozisyonların incelenmesi ile hemen hemen tüm yorumcular Galatasaray'ın attığı ilk gol öncesi Babel'in İbrahim Akdağ ile mücadelesinde yüzde yüz faul yaptığını ve golün geçersiz olması gerektiğinin altını çizdiler. TRTSpor ekranlarında yayınlanan spor programına telefon ile bağlanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ise başta Arda kardeşler olmak üzere Futbol Federasyonuna veryansın etti. B.B Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş: “Babel oyuncumuzu kucaklıyor. Hakem Arda Kardeşler hiç bir şey yapmıyor. Arda nedir Erzurumspor’dan alıp veremediğin? Ağzımızı mı bozalım?
"Arda diyeceğim. Bununla bizim yıldızımız bir türlü barışmadı. Suat Arslanboğa'nın lisansını dondurmuşlardı. Sonra maç verdiler. Bir Ramazan günü geldi, penaltı verdi, bizi düşürdü. Bugün de el ele birlikte geldiler buraya!. "Ne istiyorsun Arda? Erzurumspor ile alıp veremediğin nedir? Birinin artık  Arda Kardeşler'e dur demesi gerekiyor. Emeğimiz hakkımız resmen çalınıyor. Federasyon yetkililerine daha önce bu hakemleri istemediğimizi söyledik. Ama görünen o ki federasyon'da bildiğini okumaya devam ediyor. Türk futbolunun ne hale geldiğini sanırım bu maçta herke bir kez daha görmüştür" dedi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.